ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νικηφόρα άρχισε την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε 2-1 στη Βέροια της ομώνυμης ομάδας.Τα γκολ οι Τζιμπούρ και Μοδέστο.

Κόντρα σ' έναν αξιόμαχο, όπως αποδείχθηκε, αντίπαλο, ο πρωταθλητής Ελλάδας δυσκολεύτηκε.  Ο Τζιμπούρ βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ στο 19' μετά από ένα δεκάλεπτο κυριαρχίας της Βέροιας, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 30' με τον Ιωάννου ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σοβαρό λάθος του Κάρολ.

Τρία λεπτά πριν βγει το ημίχρονο ο Μοδέστο κατάφερε να γράψει το 1-2 απαλάσσοντας τους συμπαίκτες του από το άγχος και την έξτρα πίεση.Στην επανάληψη, η Βέροια πίεσε αλλά ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα έχοντας μάλιστα και δοκάρι με τον Ιμπαγάσα.

Οι Μακεδόνες έχουν βέβαια να λένε για την τεράστια ευκαιρία που έχασε ο Ιωάννου μετά από λάθος διώξιμο του Μοδέστο.

Βέροια (Μάκης Χάβος): Δασκαλάκης, Σνάουτσνερ, Τόμας, Καλί (48' Τζημογιάννης), Γεωργέας, Καλογέρης, Γεωργιάδης (46' Καλτσάς), Ολαϊτάν (77' Πέρεθ), Ζε Βιτόρ, Μπάργκαν, Ιωάννου.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Χολέμπας, Κοντρέρας, Σιόβας, Τοροσίδης, Μανιάτης, Μοδέστο (87' Γκρέκο), Ιμπαγάσα, Μασάδο, Αμπντούν (72' Φουστέρ), Τζιμπούρ (82' Μήτρογλου).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.