ΕΛΛΑΔΑ

ΔΡΟΣΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Σε υψηλά επίπεδα κυμαίνεται η θερμοκρασία σήμερα, κυρίως στην ανατολική χώρα. Από το απόγευμα πέφτει αισθητά ο υδράργυρος, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Καταιγίδες θα σημειωθούν το απόγευμα στα βορειοανατολικά, ενώ σταδιακά θα επικρατήσουν πολύ ισχυροί βοριάδες και θα δροσίσει παντού.

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και στο Θερμαϊκό πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 35 και στη Θράκη έως 37 βαθμούς Κελσίου. Από το απόγευμα σε αισθητή πτώση.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 35 και στα νοτιά έως 37 βαθμούς Κελσίου. Από το απόγευμα σε αισθητή πτώση.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά της Θεσσαλίας. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα βόρεια 6 με 7 μποφόρ με ενίσχυση προς το βραδυ σε όλες τις περιοχές. Θερμοκρασία: έως 40 και πιθανώς κατά τόπους 41 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: αρχικά ασθενείς και τοπικά στην Κρήτη δυτικοί 4 μποφόρ. Από το βραδύ θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και τη νύχτα θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 35 και στην Κρήτη τοπικά έως 38 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι στα βόρεια με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων. Άνεμοι: στα βόρεια βόρειοι 3 με 5 μποφόρ που από το απόγευμα θα φτάσουν τα 6 και τοπικά 7 μποφόρ . Στα νοτια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 34 και στα νοτια έως 37 βαθμούς κελσίου. Το βραδύ σε αισθητή πτώση από τα βόρεια.

Τοπικές προγνώσεις

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: αρχικά ασθενείς μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα θα γίνουν βόρειοι που το βράδυ θα φτάσουν τα 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 40 βαθμούς κελσίου. Στις παραθαλάσσιες περιοχές 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες στα ανατολικά ορεινά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στο Θερμαϊκό 7 και πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 34 βαθμούς Κελσίου. Από το απόγευμα σε αισθητή πτώση.

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 28/8

Για αύριο αναμένουμε γενικά αίθριο καιρό με βόρειους ανέμους 7 και τοπικά 8 στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά σε όλη τη χώρα και δεν θα ξεπερνά τους 32 και τοπικά τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 και το πρωί στο Θερμαϊκό τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.