ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

Δυσαρεστημένος από τις ...πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ως προς την ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ, χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερώσει τους δύο πολιτικούς αρχηγούς που την στηρίζουν, φέρεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Συνεχίζει πάντως, τις διακοπές του... 

Πυρ και μανία με την κυβέρνηση που κάνει ...του κεφαλιού της, είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ, παρότι σε διακοπές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Ιπποκράτους, και σημειώνοντας ότι ο ίδιος δεν ήταν ενήμερος για τίποτα, μια και το θέμα δεν είχε τεθεί στις συσκέψεις των αρχηγών, ζήτησε από τους συνεργάτες του να μάθουν τι ακριβώς γίνεται... Εκφράζοντας δε, την ανησυχία του για το τι μέλλει γενέσθαι με τις «ευαίσθητες υπηρεσίες» των ΕΛΤΑ, τόνισε την ανάγκη να υπάρξουν απαντήσεις από την πλευρά της κυβέρνησης. Έτσι, από την Ιπποκράτους αφηνόταν λίγο αργότερα να εννοηθεί ότι σε μία τόσο περίεργη περίοδο, οπότε οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί είναι σε συνεχή επαφή μεταξύ τους προσπαθώντας να οριστικοποιήσουν ένα ούτως ή άλλως δύσκολο πακέτο μέτρων, τέτοιες ενέργειες προσθέτουν ένταση και ...προβλήματα!

Εντωμεταξύ, με τα περισσότερα στελέχη του κόμματος να βρίσκονται στην ...παραλία, ο συντονιστής της Οργανωτικής Γραμματείας Πάρις Κουκουλόπουλος, που έχει μείνει να κάνει το ...γερμανικό νούμερο του Δεκαπενταύγουστου στην Ιπποκράτους, επιχειρεί να κλείσει τις πολλές εκκρεμότητες που μένουν για την «ανασύσταση» του ΠΑΣΟΚ. Σε αυτό το πλαίσιο, χθες πέρασε όλη την ημέρα του τηλεφωνώντας στα στελέχη που μέλλουν να τεθούν επικεφαλής των τομέων του κόμματος. Είχε ακόμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Θανάση Παπαδόπουλο στην Κορινθία όπου τρέχει το πιλοτικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ κατά το οποίο στελέχη του κόμματος έρχονται προσωπικά σε επαφή με τα 3200 μέλη που ψήφισαν για τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Εφόσον αυτό λειτουργήσει αποτελεσματικά, μέλλει να επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.