ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΛΟΝΔΙΝΟ 2012: ΟΙ ΠΙΟ HOT ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ SMARTPHONES

Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις καλύτερες και χρηστικότερες εφαρμογές που αφορούν την Ολυμπιάδα του Λονδίνου τόσο για συσκευές iPhone με λειτουργικό iOS όσο και για συσκευές που διαθέτουν τις τελευταίες εκδόσεις του λειτουργικού android.

London 2012: Official Join In App for the Olympic and Paralympic Games (iOS)

Η εφαρμογή προσφέρει ενημέρωση για όλους τους αγώνες, τα εισιτήρια, αλλά και πληροφορίες για οτιδήποτε συμβεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Τσεκάρετε και το Score Mobile Sports & Scores όσοι διαθέτετε συσκευή με λειτουργικό android.

London Olympics 2012 (Android)

Η πιο ενημερωμένη εφαρμογή του Android Google Play για τους κατόχους κινητών τηλεφώνων και tablets με το λειτουργικό της Google. Παρέχει πληροφόρηση για κάθε αγώνα, για κάθε αθλητή και για κάθε ξεχωριστό άθλημα, καθώς και παρέχει άμεσα ενημέρωση για όλα τα αποτελέσματα και τις εξελίξεις στον τομέα της ειδησεογραφίας.

Airtickets.gr (iOS)

Μία εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να κλείσετε εισιτήρια για το αεροπλάνο, αλλά και δωμάτιο στο ξενοδοχείο που θα μείνετε στο Λονδίνο.

TripAdvisor (iOS)

Μέσα από ένα απλό μενού, ο χρήστης μπορεί να δει φωτογραφίες, να διαβάσει κείμενο και να οδηγηθεί με ένα πάτημα στην επίσημη σελίδα κάθε ξενοδοχείου/εστιατορίου/αξιοθέατου κτλ. Για τις συσκευές με android δείτε το London 2012 Join in.

Booking.com (iOS)

Εκμεταλλευόμενη την τεράστια βάση δεδομένων της αντίστοιχης ιστοσελίδας, η εφαρμογή σας μεταφέρει πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό για όλα τα διαθέσιμα ξενοδοχεία. Υπάρχει και η επιλογή για άμεσο «κλείσιμο» κάποιας προσφοράς.

Reuters Olympics London 2012 (iOS)

Με τη χρήση πάρα πολλών φωτογραφιών υψηλής ευκρίνειας, η εφαρμογή μπορεί να σας προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες, τα αθλήματα, τους διαγωνιζόμενους, αλλά και την ίδια την πόλη του Λονδίνου.

London 2012: Official Results App for the Olympic and Paralympic Games (iOS)

Στο επίσημο app της διοργάνωσης, από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα αγωνίσματα, για όσους αθλητές κέρδισαν μετάλλιο, καθώς και για την κατάταξη σε κάθε φάση. Όσοι διαθέτουν συσκευή με android, μπορούν να δουν το London 2012 Results (Google Play).

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.