ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΕΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Δύο ραντεβού θα έχουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι πολιτικοί αρχηγοί, Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του πρωθυπουργού.

Το πρώτο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 4 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσει την Τρίτη το δεύτερο στις 6 το απόγευμα.

Στην ατζέντα, φυσικά, είναι τα καυτά θέματα των αποκρατικοποιήσεων και συγχωνεύσεων στο Δημόσιο. Στη συνάντηση της Τρίτης, τους πολιτικούς αρχηγούς θα απασχολήσει και το πρόβλημα με τα «Ναυπηγεία Σκαραμαγκά».

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με την Τρόικα, ώστε να συζητηθούν και να οριστικοποιηθούν κάποια από τα μέτρα λιτότητας για το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ.

Μπαράζ συναντήσεων για τον Πρωθυπουργό

Τη Δευτέρα ο κ. Σαμαράς θα έχει σειρά επαφών, καθώς νωρίς το πρωί και συγκεκριμένα στις 10:30 θα παραστεί στην υποδοχή του Προέδρου του Ισραήλ κ. Σιμόν Πεέρες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μεγάρο.

Στη συνέχεια (11:00) θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία Γερουσιαστών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερική και μία ώρα αργότερα θα έχει συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον κ. Πέρες, ενώ θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας στις 12:15.

Στα τέλη Αυγούστου ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει μίνι ευρωπαϊκή περιοδεία, καθώς θα επισκεφτεί Βερολίνο και Παρίσι.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.