ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ «ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΤΩΡΑ» ΜΕΣΩ FACEBOOK

Μέχρι και γκρουπ στο Facebook δημιουργήθηκε με όνομα «Παραίτηση Β. Πολύδωρα τώρα», με αφορμή το διορισμό της κόρης του βουλευτή στη Βουλή, τη μία μέρα που διετέλεσε Πρόεδρος Βουλής.

Μάλιστα μέσα σε μόλις ένα 24ωρο η σελίδα κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους από 4.500 φίλους, ενώ μοναδικός σκοπός όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του γκρουπ είναι: «να συγκεντρώσει άτομα που θεωρούν ανήθικο το διορισμό της κόρης του Β. Πολύδωρα στην βουλή και ότι πρέπει να παραιτηθούν άμεσα και οι δύο.».

Διαβάστε κάποια από τα καυστικά σχόλια των φίλων της σελίδας:

«Και αφού με τεράστια αφοσίωση παρείχε τις υπερπολύτιμες υπηρεσίες της αυτή την τόσο δύσκολη μια ημέρα, που ο μπαμπάς της εκπροσωπούσε στην βουλή τους χιλιάδες ηλίθιους που τον ψηφίσαν… Μήπως τα μεταπτυχιακά της την βοηθούν να σκεφτεί λίγο λογικά και να παραιτηθεί, βοηθώντας 10 εκατομμύρια έλληνες...;»

«Αν ήταν τόσο άξια η κορούλα του γιατί δεν πάει στον ιδιωτικό τομέα, όπως χιλιάδες άλλα παιδιά, να βρει δουλίτσα; Η έστω να δώσει σε κανέναν διαγωνισμό ΑΣΕΠ;»

«Στον προκλητικό αλλά νόμιμο διορισμό συμμετέχει και ο πρόεδρος της Βουλής Ευ.Μεϊμαράκης ο οποίος υπέγραψε την απόφαση με την ελπίδα ότι δεν θα ασχοληθεί ... κανείς».

Ενώ ένας έγραψε και μαντινάδα:

«Γεια σου, βρε Πολύδωρα,

είσαι παλικάρι,

τους νέους έξω που πεινάν

τους έγραψες και πάλι.

Διόρισες την κόρη σου,

να παίρνει τα λεφτά της,

λες και δεν υπήρχανε παιδιά,

να κάνουν τη δουλειά της»

 

 

 

Να σημειωθεί ότι μετά τη θύελλα αντιδράσεων ο κ. Πολύδωρας είχε υπερασπιστεί τον εαυτό του λέγοντας ότι είχε δικαίωμα να διορίσει την κόρη του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.