ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 15ΧΡΟΝΗΣ

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα  ο 21χρονος από το Πακιστάν ο οποίος κατηγορείται για την επίθεση στη 15χρονη Μυρτώ, σε παραλία της Πάρου. 

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη το Σάββατο στην Αθήνα, ομολόγησε την πράξη του και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί. Να σημειωθεί δε, ότι ο δικηγόρος που όρισε η Πολιτεία για την υπεράσπιση του Πακιστανού, αρνήθηκε να αναλάβει την υπόθεση.

Εις βάρος του 21χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από άτομο με πλήρη ψυχική ηρεμία, για βιασμό  και ληστεία με ιδιαίτερα σκληρότητα κατά προσώπου.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε χθες, πως κατά τη διάρκεια της κράτησής του   ξυλοκοπήθηκε από έναν αστυνομικό και έναν πολίτη. Αμέσως, συνελήφθησαν ο ειδικός φρουρός και ένας διανομέας φαγητού. Όμως, μετά την εξέταση, ο ιατροδικαστής απεφάνθη πως ο 21χρονος έφερε μεν, εκχυμώσεις, οι οποίες όμως φαίνονταν παλιότερες χρονικά σε σχέση με την στιγμή που καταγγέλθηκε ότι χτυπήθηκε.

Εντωμεταξύ, σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 15χρονη Μυρτώ η οποία παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς μόνο η αναπνοή υποστηρίζεται μηχανικά.

 

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.