ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ.ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΗ

Ως το πρώτο βήμα αποκατάστασης της αξιοπιστίας της χώρας χαρακτήρισε το ταξίδι του πρωθυπουργού σε Βερολίνο και Παρίσι, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος επεσήμανε ότι η διαδρομή είναι μακρά κι έχουμε πολλή δουλειά ακόμη... 

« Έγινε ένα θετικό πρώτο βήμα, η διαδρομή είναι μακρά, η προσπάθεια είναι μεγάλη, θεωρούμε ότι το πρώτο δείγμα αποκατάστασης της αξιοπιστίας μας ελήφθη. Από εκεί και πέρα έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε», δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφερόμενος στις επαφές του πρωθυπουργού σε Βερολίνο και Παρίσι.

Ο κ. Κεδίκογλου ερωτηθείς αν η κυβέρνηση φοβάται αντιδράσεις βουλευτών και από τη ΝΔ λόγω των μέτρων ανέφερε: «Δεν μας φοβίζουν γιατί γνωρίζουμε ότι ακολουθούμε το μόνο δρόμο που μπορεί να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη και να μας τοποθετήσει σε τροχιά ανάπτυξης πολύ σύντομα. Αναζητούμε και θα βρούμε τον δικαιότερο δυνατό τρόπο για να περάσουμε αυτή την δύσκολη προσπάθεια».

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωποι είναι κοινή απόφαση όλων όσοι στηρίζουν την κυβέρνηση να κρατήσουν την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη και να μπει η χώρα γρήγορα σε τροχιά ανάπτυξης.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο καταψήφισης των μέτρων από κυβερνητικούς βουλευτές καθώς και την πιθανότητα διαγραφώ, ο κ. Κεδίκογλου αφού ξεκαθάρισε ότι δεν είναι δική του δουλειά να πει για διαγραφές, υποστήριξε ότι «όταν έχουμε όλοι βάλει την εθνική ανάγκη πάνω από το κομματικό, ή όποιο άλλο συμφέρον, δε νομίζω ότι μπορεί να επιτραπούν προσωπικές στρατηγικές».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.