MEDIA

ΦΗΜΕΣ, ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ

Από την απώλεια του Γκορ Βιντάλ στην απώλεια της Λάουρα Νάργκες για το ΟΛΑ, είναι δυο παράγραφοι απόσταση! Όλα τα σφάζουμε, όλα τα μαχαιρώνουμε (ή σχεδόν όλα).

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Ο Γκορ Βιντάλ, πέθανε από επιπλοκές πνευμονίας, σε ηλικία 86 ετών, χθες στο σπίτι του στο Χόλιγουντ. Μέγας κριτής της ζωής, της πολιτικής και της νοοτροπίας στις ΗΠΑ, που τις θεωρούσε άχρωμες και πληκτικές, εμφανίστηκε στα γράμματα σε ηλικία 19 ετών, ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στην Αλάσκα. Ξεσήκωσε τους πουριτανούς ηθικολόγους της γενιάς του, όταν ο ήρωας του στο «Η Πόλη και ο Στυλοβάτης», μιλούσε απροκάλυπτα για τις ομοφυλοφιλικές προτιμήσεις του ήρωα του.

Εριστικός, προκλητικός, αιρετικός, βέβηλος τόσο ώστε να θεώρει «αστείο» τον Χέμενγουει και «βρωμερό» τον Τρούμαν Καπότε, ή να πλακώνεται στο ξύλο με τον Νόρμαν Μέιλερ στα καμαρίνια πριν βγουν σε μεγάλες τηλεοπτικές εκπομπές, δεν επεδίωκε να είναι αρεστός, αλλά αιχμηρά ενοχλητικός με τις απόψεις/θέσεις του. Από το 1960 ζούσε στην Ιταλία, ώσπου πέθανε ο επί 50 χρόνια σύντροφός του Χάουαρντ Όστιν και το 2003 επέστρεψε για να πεθάνει και ο ίδιος στις ΗΠΑ. Ήταν ένας μεγάλος αιρετικός λογοτέχνης που δεν χαρίστηκε ποτέ στην αμερικανική διαφθορά και επεκτατική νοοτροπία.

Στα δικά μας τώρα. Καλά πάτε διακοπές, αλλά έρχεται παρεάκι με τους …λογαρίθμους της ΔΕΗ το χαράτσι για τα ακίνητα του τρέχοντος έτους! Πληρώστε νοίκι στα σπίτια σας, τώρα!

Ο Παύλος Παπαδόπουλος κάνει καλή δουλεία και δεν χαρίζεται σε κανένα στο ΒΗΜAmagazino, για να τρώει συνεχώς αγωγές και μηνύσεις από θυμωμένους σελέμπριτις και καλλιτέχνες.

Του ζητιάνε δε τόσα λεφτά, που και αν ποτέ ήθελε να τα δώσει θα χρειαζόταν 28 ζωές για να μαζέψει. Θιγμένοι οι Σταμάτης Φασουλής, Ζήτα Μακρυπουλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης. Δύο μύρια ευρώ ζητούν ως αποζημίωση μόνο το δίδυμο Μαυροπούλια - Χατζηγιάννης.

Καταλάβατε; Για να γραφείς άποψη ή κριτική κινδυνεύεις να βρεθείς με τα ιδία χρέη με τον Γαβαλά και το ΦΠΑ που χρωστούσε. Εδώ να πω ότι θαυμάζω και συμφωνώ με τους κ. Φασουλή, Μακρυπούλια, Χατζηγιάννη! (Παύλο κατάλαβε με, δυο παιδιά έχω, δεν είμαι για ζόρικα!).

Πάντως όταν διεκδικούν πράγματα οι μηνύσεις απ’ τον Τύπο, το δίκιο χάνεται…

Αυτό πια! Να σφάζονται οι εκπομπές στη πόδια της Λάουρας Ναργκές; (ε! με θαυμάζετε που έκανα ρίμα;). Και ο ΑΝΤ1 λέει τη θέλει για πρωινό που δεν ξέρει αν θα κάνει και ο Alpha για να καθίσει στο καναπέ της Γερμανού, αντί για την Παπαβασίλειου στη νέα σεζόν!

Εγώ από αυτό το κορίτσι, εκτός από μια φρεσκάδα στο πλευρό του Θέμου και στο ΟΛΑ, θυμάμαι πως δεν ήξερε ποτέ τι ήταν ο καλεσμένος απέναντι της και δεν έμπαινε και στον κόπο να διαβάσει κάτι για αυτόν πριν κάνει την παρουσιάστρια! Απορώ πως η Κορομηλά (που στο θέμα της μελέτης πριν την παρουσίαση και στην τελειομανία της είναι παροιμιώδης) την ξεχώρισε!

Κάνε καριέρα χρυσή μου, μάλιστα, εδώ στους ιθαγενείς από την μητροπολιτική Γερμανία, αλλά μπες στο κόπο να ξέρεις για τι πράγμα μιλάς, σε τι είδους εκπομπή εμφανίζεσαι, αλλά και ποιοι τελοσπάντων είναι αυτοί γύρω σου και απέναντι σου!

Πάντως τη θεσούλα δίπλα στη Γερμανού ή μεγαλωμένες στην Γερμάνια την καταλαμβάνουν, όπως π.χ. η Παπαβασιλείου, ή κανονικές Γερμανίδες σαν τη Ναργκές την καταλαμβάνουν. Μια Καλαματιανή πάντως δεν δείχνει να έχει ελπίδα…

Α! Κάπου πήρε φευγαλέα το μάτι μου την Παπαβασιλείου με παντελόνι! Είδα και έπαθα να την αναγνωρίσω χωρίς μίνι και γόβα!

Και ενώ η Νάργκες ήταν στο ΟΛΑ και προορίζεται για το Μεσ’ στην Καλή χαρά, η Παπαβασιλειου -όπως διαδίδεται-, θα κάνει τη σκάντζα της σεζόν. Εννοείται ότι δεν κρατιούνται στο ΟΛΑ για να την έχουν στην εκπομπή με κοντινά πλάνα στις γάμπες της!

Από κολοσσό σε ογκόλιθο της δημοσιογραφίας και της παρουσίασης αυτή η εκπομπή!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.