LIFESTYLE

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ) ΕΡΜΗΣ

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (17 –  23 Σεπτεμβρίου).

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ) ΕΡΜΗΣ

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού και στον 7ο οίκο σου των σχέσεων και των συνεργασιών, Κριέ – κάπως σα να τρέχεις στο ράλλυ Ακρόπολις και ξαφνικά να πρέπει να πατήσεις φρένο. Εκνευριστικό, το ξέρω, έχεις δίκιο, αλλά η επικοινωνία σου για λίγο διάστημα (λίγο, αλήθεια λέω) θα πρέπει να γίνει πιο ευέλικτη και διπλωματική αν θες να έχεις «καλημέρα» με όλους όσους έχεις. Αν πάλι δεν θέλεις, υπάρχει πάντα η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό από το ζώδιό σου στις 20 του μήνα, η οποία καθιστά το σκοτωμό και τη ρήξη ευκολάκι. Με τους λίγους κι εκλεκτούς που δεν θα πάρει η μπάλα, στις 26/9 σας δίνεται η ευκαιρία για πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συμφωνίες. Η ημερομηνία ενδείκνυται επίσης και για έναρξη ενός νέου κύκλου σπουδών – καθόλου κακή ιδέα, θα ξεσκουριάσεις κάνοντας κάτι χρήσιμο!

 

Ταύρος

17/9 ο επικοινωνιακός Ερμής μπαίνει στο Ζυγό, ο οποίος είναι το άλλο ζώδιο της Αφροδίτης πέρα από το δικό σου: αυτομάτως, η είσοδός του αυτή γλυκαίνει την καθημερινότητα και τα δούναι και λαβείν της, προιωνίζοντας ένα κοινωνικό, χαρούμενο φθινόπωρο. Αυτό ακριβώς το φθινόπωρο θα ήταν κρίμα να το καταστρέψεις, αφήνοντας την αντίθεση Ερμή – Ουρανού στις 20 του μήνα να τα κάνει όλα λαμπόγυαλο. Κι αυτό διότι κανείς δεν θα βρεθεί να πει «έλα μωρέ, τι να σου κάνει κι ο Ταύρος, η αντίθεση Ερμή – Ουρανού φταίει». Όχι! Με σένα θα τα βάλουν, κι εσύ θα παραμείνεις ως ο κακός της υπόθεσης. Μην υποκύψεις στον πειρασμό, γιατί το τρίγωνο Ερμή – Δία στις 26 σου φέρνει κέρδη και οικονομικές ευκαιρίες ακριβώς λόγω των επικοινωνιακών σου ταλέντων. Μην το δυναμιτίσεις!

 

Δίδυμοι

Ήσουν που ήσουν ο/η Mr/Ms Congeniality εκ γενετής, τώρα με τον Ερμή στο Ζυγό και στον 5ο οίκο σου, το φλερτ και το μπλα μπλα θα έχουν την τιμητική τους – κι ίσως γίνουν too much ακόμα και για σένα, Δίδυμε. Ωστόσο, η αντίθεση Ερμή – Ουρανού στις 20 μιλάει και για μία κεραυνοβόλα ρήξη με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο εξαιτίας ενός έρωτα. Λες να εκδηλώσει ο/η κολλητός/ή σου την (καλοκρυμμένη) ζήλια του/της για το αμόρε σου, που σε κλέβει από την παλιοπαρέα; Ή μήπως κολλητός/ή και αμόρε «ταυτίζονται»; Υπάρχει πάντα και το σενάριο το αμόρε να αποφασίσει ότι δεν μπορεί να αγνοεί άλλο τα εξώφθαλμα αισθήματά σου για κάποιον/α «φίλο/η»…Ολέθρια σενάρια και τα τρία, ωστόσο μη φοβάσαι, ο Δίας είναι εδώ – στο ζώδιό σου δηλαδή! Και το τρίγωνό του με τον Ερμή στις 26 σου ανοίγει πόρτες και παράθυρα …απόδρασης!

 

Καρκίνος

Μία ιστορία οικογενειακής υφής που σε πληγώνει πολύ τον τελευταίο καιρό (οκ, τον τελευταίο ΠΟΛΥ καιρό), μοιάζει να λήγει προς όφελός σου, Καρκινάκι. Με την είσοδο του Ερμή στο Ζυγό στις 17, η διπλωματία έχει αποτελέσματα εγγυημένα. Προσοχή όμως: υπάρχει ένας σκόπελος που καλό θα είναι να αποφύγεις πάση θυσία. Στις 20/9, η αντίθεση του Ερμή με τον εκρηκτικό Ουρανό μπορεί να κάνει τα συναισθήματά σου να φουσκώσουν σα γάλα στη φωτιά, και να λύσει τη γλώσσα σου. Θα ήταν πραγματικά κρίμα να ενδώσεις στα τύμπανα του πολέμου (κι όπου εμπλέκεται ο Ουρανός, η μόνη άμυνα είναι ίσως η απόσταση: δώσε χώρο και χρόνο στην ένταση να εκτονωθεί, κι απέφυγε το «χτύπημα» με το να μην είσαι εκεί!). Από τις 26/9 που τον Ερμή τον τριγωνίζει ο ευεργετικός Δίας, ανοίγεται μία καινούργια περίοδος στις ενδοοικογενειακές σου σχέσεις και δοσοληψίες, και αποκαθίσταται η εικόνα σου και η θέση σου μέσα στην οικογένεια.

 

Λέων

Η είσοδος του Ερμή, πλανήτη της σκέψης και της επικοινωνίας, στον κομψό και διπλωμάτη Ζυγό στις 17, ανοίγει μία περίοδο όπου με μεγάλη σου χαρά, σημασία έχουν τα όμορφα και εκλεπτυσμένα πράγματα και λόγια σε αυτή τη ζωή. Η μιζέρια πάει περίπατο, και νιώθεις πλούσιος/α και ευτυχής ακόμα και με τα πλέον ασήμαντα πράγματα. Αυτό που, δυστυχώς, δεν μπορεί να εκληφθεί ως ασήμαντο, είναι η ρήξη που προαναγγέλλει η αντίθεση του Ερμή με τον Mr. Shock Ουρανό στις 20. Το τελικό ξεκαθάρισμα με κάποια «παλιά» αμαρτία εξ αποστάσεως/σε άλλη πόλη/σε άλλη χώρα είναι εδώ, και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το αποτρέψεις. Προσπάθησε να το δεις σαν κάθαρση, γιατί αυτό ακριβώς είναι. Θάψε τους νεκρούς σου, πάρε το χρόνο σου για να πενθήσεις, αλλά στις 26/9 το τρίγωνο Ερμή – Δία σε θέλει όρθιο/α και με χαμόγελο!

 

Παρθένος

Με τον «κερδώο» Ερμή στο Ζυγό – στο 2ο ηλιακό σου οίκο των χρημάτων και των αξιών, είναι αυτονόητο πως μπορείς να πουλήσεις παγάκια στους Εσκιμώους, Παρθένε-αρκεί να χαμογελάς! Επένδυσε στην ευγενική πειθώ και στο λαμπερό σου χαμόγελο και δε θα χάσεις. Υπάρχει βέβαια και η αντίθεση Ερμή – Ουρανού στις 20 του μήνα, όπου το χαμόγελό σου θα το χαλάσουν οι κυνόδοντες που θα μακρύνουν: είσαι έτοιμος/η να δαγκώσεις οποιονδήποτε σου ζητήσει ρέστα ή χρεωστούμενα από παλιά υπόλοιπα συναισθηματικού τύπου. Την εβδομάδα κλείνει στις 26 το ευνοϊκό τρίγωνο Ερμή – Δία, που σου παρουσιάζει ευκαιρίες να γίνεις – και να φανείς! – αυτός/ή που χρόνια επιδιώκεις. Ήρθε η ώρα να δικαιώσεις όλους όσους πίστεψαν κι επένδυσαν σε σένα!

 

Ζυγός

Το ζώδιό σου φιλοξενεί τον Ερμή από τις 17 του μήνα, και ο πλανήτης της επικοινωνίας και της σκέψης αποκτά κάτι από την κομψότητα, τη διπλωματία και το τακτ σου. Πάντοτε είχες, και δικαίως, τη φήμη ενός πολύ γοητευτικού ζωδίου:ε, τώρα το χαμόγελό σου λιώνει την κουβερτούρα καλύτερα κι από μπαιν μαρί! Υπάρχει όμως πάντα και η άλλη οδός, που για ένα Ζυγό είναι η λιγότερο περπατημένη: η οδός της άμεσης αντιπαράθεσης, της σύρραξης και της ρήξης, που την αντιπροσωπεύει ο απέναντί σου Κριός. Η αντίθεση του Ουρανού από τον Κριό με τον Ερμή στις 20 μπορεί να σε κάνει χαλαρά από διπλωμάτη λιμενεργάτη, ως προς το τι θα πεις αν ανοίξεις το στόμα σου – δεν είναι κακό, αν μη τι άλλο θα σε θυμούνται για καιρό. Στις 26, τέλος, το τρίγωνο Ερμή – Δία σου επιφυλάσσει σίγουρη επιτυχία αν αποφασίσεις να επενδύσεις στη μόρφωση ή την επιμόρφωσή σου. Αν όχι, άδραξε την ευκαιρία για μία πολύ ανανεωτική, φθινοπωρινή απόδραση: όσο μακρύτερα, τόσο καλύτερα!

 

Σκορπιός

Με τον Κρόνο, τον Άρη και το ΒΔ στο ζώδιό σου, μια νότα γλυκύτητας τη χρειαζόσουν απεγνωσμένα, παραδέξου το Σκορπιέ. Στην κατάλληλη, λοιπόν, στιγμή, ο Ερμής μπαίνει στο Ζυγό (17/9) και απαλύνει φοβίες, γεφυρώνει χάσματα με κρυφούς εχθρούς και εξομαλύνει το όποιο τυχόν παρασκήνιο σε προβληματίζει. Με την εκρηκτική αντίθεσή του, όμως, με τον Ουρανό, στις 20 του μήνα, θέλω να προσέχεις πολύ να μην έρθεις σε ρήξη με ανθρώπους που δεν πρέπει γιατί τους χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου, όπως και τα νεύρα σου και τα ατυχήματα λόγω νεύρων, βιασύνης, ταχύτητας ή/και ηλεκτρισμού. Αν προτιμάς να ….ηλεκτριστείς, προτίμησε να το κάνεις ερωτικά! Το τρίγωνο Ερμή – Δία στις 26 ενεργοποιεί τους τομείς του σεξ αλλά και του συναισθηματικού σου κόσμου. Σεξ με συναίσθημα, Σκορπιέ. Συνδυασμός κλασσικός και αξεπέραστος!

 

Τοξότης

Αν έψαχνες την ευκαιρία να κάνεις ένα πάρτυ να χαλάσει ο κόσμος, τώρα που μαζευτήκατε όλοι από τις διακοπές, αυτή την εβδομάδα ο Ερμής σου δίνει την ευκαιρία: τέλειες ημερομηνίες η 17/9 που ο πλανήτης της επικοινωνίας μπαίνει στο Ζυγό (ξεκίνα να καλείς!!!) και η 26/9, που το τρίγωνο Ερμή – Δία εγγυάται ότι όλοι θα περάσουν υπέροχα: θα αλληλογνωριστούν, θα μιλήσουν, θα επικοινωνήσουν, θα φλερτάρουν, θα διασκεδάσουν, κι εσύ θα είσαι ο τέλειος οικοδεσπότης/δέσποινα. Στην αντίθετη περίπτωση, ωστόσο (αν δηλαδή ψάχνεις τρόπο να σερβίρεις σε κόσμο το «σιχτίρ πιλάφι» ή κρατάς πάρα πολλά μέσα σου και κοντεύεις να εκραγείς), η 20η του μήνα είναι η κατάλληλη μέρα για πόλεμο: η αντίθεση Ερμή – Ουρανού είναι πιο επικίνδυνη κι από απεμπλουτισμένο ουράνιο…

 

Αιγόκερως

Καλώς το Αιγοκεράκι! Έτοιμος/η για προαγωγή; Ο Ερμής στο Ζυγό κοινοποιεί τα ταλέντα σου και τα επιτεύγματά σου στους κατάλληλους ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή – εν τω μέσω των επαίνων προσπάθησε να κρατήσεις ομαδικό πνεύμα (θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου κλπκλπ) και ευχάριστη συμπεριφορά (ήταν χαρά μου να δουλέψω 12ωρα απλήρωτος για 6 μήνες κύριε διευθυντά μου). Ατάκες όπως «η αξιοκρατία σε μάρανε, άσχετε/η» κλπ, ενδέχεται να αναδυθούν σαν κεραυνός εν αιθρία στις 20 του μήνα, με την αντίθεση Ερμή (λόγος, επικοινωνία) – Ουρανού (σοκ, έκρηξη). Δε φαίνεται όμως να αναχαιτίζουν την ανοδική σου πορεία: το τρίγωνο Ερμή – Δία στις 26 κάνει την εργασιακή και κοινωνική σου καθημερινότητα μια πολύ ευχάριστη υπόθεση!

 

Υδροχόος

Ο Ερμής στο φιλικό σου Ζυγό από τις 17/9 σηματοδοτεί μία εποχή που είναι ό,τι πρέπει για πράγματα που αγαπάς: περαιτέρω εξέλιξη κι επιμόρφωση, μακρινά ταξίδια, επαφή με ξένους ανθρώπους και πολιτισμούς, εκμάθηση μίας (ακόμα) ξένης γλώσσας. Εκτός από ευχάριστα, τα παραπάνω έχουν (ίσως) τη δυνατότητα να σε κρατήσουν μακριά από τα τύμπανα του πολέμου στις 20 του μήνα. Εκείνη την ημέρα, ο κυβερνήτης σου, ο επαναστατικός Ουρανός, σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή (λόγια, επικοινωνία) και τα κάνει όλα Κόσσοβο. Η λογική σου είναι το υπέρτατο όπλο σου, οπότε φρόντισε για ό,τι ξεστομίσεις να έχεις επιχειρήματα. Το τρίγωνο Ερμή – Δία στις 26, κλείνει την εβδομάδα σαν στίχος του μακαρίτη του Jim Morrison: «love hides in molecular structure/love is the answer».

 

Ιχθείς

Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις την είσοδο του Ερμή στο Ζυγό για να απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή με γραπτό ή προφορικό λόγο, Ψαράκι. Είτε ως φλογερά γράμματα, είτε ως kinky sms εν τω μέσω πρωινών συσκέψεων είτε ως «μίλα μου βρώμικα», αυτός ο Ερμής έχει τη δυνατότητα να βάλει φωτιά στο κρεβάτι σου – κι ας βρίσκεται σε ζώδιο του Αέρα. Στις 20 του μήνα θα κλειστείς σπίτι σου και δε θα κάνεις καμμία αγοραπωλησία/χρηματική δοσοληψία/επαφή με πιστωτές ή τράπεζες, ώσπου να περάσει η εκρηκτική αντίθεση Ερμή – Ουρανού που είναι απολύτως ικανή να τινάξει τη μπάνκα σου στον αέρα. Κι αν καλά και ντε θέλεις να ξοδέψεις χρήματα, ελεύθερα: στις 26/9 το τρίγωνο Ερμή- Δία είναι πρώτης τάξης ευκαιρία να αγοράσεις πράγματα για να ομορφύνεις και να κάνεις πιο φθινοπωρινό το σπίτι σου!

………………………………………………………………………………

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την 6 μηνών κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space)»

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdancer

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.