ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ: ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ

Αιχμηρή απάντηση στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Γιάννης Μιχελάκης κατά του Γιώργου Παπανδρέου έδωσε το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού. «Ο λόγος του θα έπρεπε να μείνει ασχολίαστος και να παραδοθεί στις επόμενες γενεές σαν δείγμα πολιτικού λόγου προς αποφυγήν, αν ο κ. Μιχελάκης δεν βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία παραπλάνησης και συγκάλυψης», σημειώνει.

«Η πραγματικότητα, δυστυχώς για τον κ. Μιχελάκη και για όσους τα τρία τελευταία χρόνια υιοθέτησαν την ευκολία μιας ισοπεδωτικής προπαγάνδας, είναι αμείλικτη», αναφέρεται στην ανακοίνωση, καθώς οι συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου εκτιμούν ότι οι επιλογές του και εκείνες του ΠΑΣΟΚ δικαιώνονται καθημερινά.

«Αν δεν υπήρχε αυτή η τιτάνια προσπάθεια που προηγήθηκε, γιατί κάποιοι ανέλαβαν τις ευθύνες τους απέναντι στη χώρα και τον Ελληνικό λαό -χωρίς τον φόβο του πολιτικού κόστους- την ώρα που κάποιοι άλλοι λιποτακτούσαν, σήμερα δεν θα υπήρχε βήμα για να ομιλούν.Ούτε ο κ. Μιχελάκης ούτε και οι πάσης φύσεως τιμητές - σχολιαστές», σημειώνουν και προσθέτουν ότι ο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. προσφέρει κάκιστες υπηρεσίες και στην Ελλάδα και στην Ελλάδα και στην κυβέρνηση συνεργασίας.

Όσον αφορά στις διαλέξεις που θα δώσει ο Γ. Παπανδρέου στο Χάρβαρντ, το γραφείο του υπογραμμίζει πως «σε ένα πολιτικό σύστημα απαλλαγμένο από πελατειακές αντιλήψεις και συμπεριφορές και μακριά από τους σκοτεινούς διαδρόμους των γνωστών υπόγειων διαδρομών της διακίνησης των συμφερόντων, θα αποτελούσαν τιμή για κάθε Έλληνα πολιτικό και θα τύγχαναν της υπεράσπισής τους».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.