ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΙΒΑΝΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Επιβεβαιώθηκε και από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού στη Βουλή η παραλαβή στις 12 Σεπτεμβρίου, της επιστολής του Ι. Λιβανού για την υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.


«Το γραφείο του πρωθυπουργού πράγματι παρέλαβε μια επιστολή από τις χιλιάδες που λαμβάνει κάθε μέρα. Επειδή υπήρξε απειλή κατά της ζωής του καταγγέλλοντος η επιστολή παραπέμφθηκε αμέσως στον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη τον κ. Νίκο Δένδια» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η επιστολή ως  κύριο αποδέκτη τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ παράλληλα κοινοποιείται εκτός από τον πρόεδρο της Βουλής και στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ.

Σε ερώτηση για την επιστολή του κ. Λιβανού σε σχέση με την εμπλοκή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού στη Βουλή σχολίασε ότι «στην επιστολή δεν υπάρχει καμία ονομαστική αναφορά σε πολιτικά πρόσωπα για τις απειλές που δέχεται ο καταγγέλλων».

Ο επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ότι κινδυνεύει η ζωή του ενώ κάνει λόγο, για εκβιασμούς και πιέσεις που δέχεται ο ίδιος για να διαρρεύσει πληροφορίες σχετικά με το μεγάλο σκάνδαλο για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Παράλληλα αφήνει υπαινιγμούς για μεγαλοστέλεχος της ΝΔ, ο οποίος συνδέεται με «στοχευόμενες κουμπαριές».

(Πληροφορίες ΑΜΠΕ)

 

 

 

 

 

 

Σ

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ, ΛΙΑΠΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ | Matrix 24 28/09/2012

    […] ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΙΒΑΝΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.