LIFESTYLE

ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10 –  16 Σεπτεμβρίου).

ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ

Κριός

Μεγαλοφυείς ιδέες ή εγωισμός που σπάει και τα μπετά; Όχι, δεν είναι ρητορική η ερώτηση, να μου απαντήσεις Κριέ! Διότι στις 10/9, Δευτέρα όπως όλα τα κακά, ο Ήλιος κι ο Ερμής σχηματίζουν σύνοδο πού; Στην καθημερινότητα, στη ρουτίνα, στην εργασία. Έξοχα; Έξοχα, πόσο δε μάλλον που όλο αυτό τετραγωνίζεται από τον υπερβολικό Δία. Την προβολή σου, λοιπόν, δεν θα πρέπει να την κυνηγήσεις με μεγαλοστομίες, αλλά με πρωτότυπη σκέψη και καινοτόμες ιδέες που θα παρουσιαστούν σε πνεύμα συναδελφικότητας και συνεργασίας. Μη με κοιτάς έτσι! Εάν κάτι τέτοιο σου φαίνεται βουνό, εδώ είναι το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, στις 13/9, να κάνει τις παλαβομ…εεχμ, τις εκκεντρικές, πρωτοποριακές ιδέες σου αρεστές σε όλους. Πώς το έλεγε η Υβόν Σανσόν στην ταινία «Μια ζωή την έχουμε»; «Πάμε να καταπλήξουμε τα πλήθη!»

Ταύρος

Το ότι ο Ήλιος συναντά τον Ερμή στην Παρθένο στις 10/9, από μόνο του «κακό συναπάντημα» δεν το λες. Σε κάνει να φλερτάρεις εύγλωττα και έξυπνα, και να συνειδητοποιείς κάτι που πάντα σε αναζωογονεί: τη χαρά της ίδιας της ζωής. Όταν όμως η ανωτέρω σύνοδος τετραγωνίζεται από το Δία, κινδυνεύεις να πεις και να υποσχεθείς πράγματα (και θάματα!) που διόλου δεν τα εννοείς. Προσοχή λοιπόν, να μην τσαλακώσεις το ερωτικό σου image, διότι το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 13 δημιουργεί ευχάριστες ηλεκτρικές εκκενώσεις μεγάλης ισχύος στον ερωτικό τομέα, που είναι κρίμα να σε βρουν χωρίς ταίρι.

Δίδυμοι

«Λοιπόν, αυτή εδώ η μεσοτοιχία θέλω να φύγει, και στη θέση της θα μπει πολύχρωμο βιτρώ-ή μήπως ένα τραπέζι για πινγκ πονγκ;» Τέτοιες και άλλες θα είναι οι σκέψεις σου, Δίδυμε, με Ήλιο και Ερμή στις 10/9 να συναντώνται σε σύνοδο στον 4ο οίκο σου που συμβολίζει …τα του οίκου σου. Δραματικές αλλαγές, οι οποίες χαλαρά μπορούν να καταλήξουν σε φιάσκο, μιας και, μην ξεχνιόμαστε, ακόμα παίζει το τετράγωνο με το Δία. Ε, όσο να μην πεις, λίγο μπαρόκ, λίγο ροκοκό, Δίας είναι αυτός, θα το πετάξει κάπου σαν πινελιά! Τα καλά όμως, α) κόποις κτώνται και β) τα φέρνει στις 13/9 το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού. Ό,τι κουλαμάρα έκανες τελευταία και τη θεώρησες το ερωτικό σου Βατερλώ, ήρθε η ώρα να αποδειχθεί ότι ήταν η καλύτερη ιδέα ever.

Καρκίνος

Και πάνω που Ερμής και Ήλιος συναντώνται στο ορθολογιστικό ζώδιο της Παρθένου (10/9) κι έχουμε κι εμείς ελπίδα να αφήσετε για μια φορά το συναίσθημα έξω από την επικοινωνία και τις δοσοληψίες σας, τσουπ!η σύνοδος τετραγωνίζεται από το Δία, και γίνεται της υπερβολής το ανάγνωσμα. Προσπάθησε να μην πεις περισσότερα από όσα εννοείς, να μην υποσχεθείς περισσότερα από όσα μπορείς να πραγματοποιήσεις και να μην πιστέψεις ό,τι δεν συνοδεύεται από πράξεις ή χειροπιαστές αποδείξεις. Στις 13 του μήνα, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό μιλά για ουρανοκατέβατα χρήματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και την ημέρα – καμμία θεία στο Σικάγο παίζει;

Λέων

Ναι, Λέοντα, το ξέρω πως όλοι οι βασιλείς και οι αυτοκράτορες ήταν γενναιόδωροι και γενικά το χρυσάφι το σκορπούσαν – το ότι επίσης το διέθεταν, και μάλιστα σε ιλιγγιώδεις ποσότητες, όμως, οφείλει να σου πει κάτι, έτσι; Κοινώς, μάζεψε τα χέρια σου και τα μυαλά σου: η σύνοδος Ερμή-Ήλιου στις 10, και μάλιστα σε τετράγωνο με το Δία, δεν είναι καλός επενδυτικός σύμβουλος. Δυο μέρες μετά, στις 13, η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και σε κάνει μαγνήτη εκκεντρικών, ασυνήθιστων ανθρώπων μεν, διατεθειμένων να σε βοηθήσουν ως προς το επαγγελματικό σου όραμα δε. Μπράβο, Λιονταράκι!

Παρθένος

Δε λέω, Παρθένε, η φήμη σου ως λογικού και προσγειωμένου προηγείται της φυσικής σου παρουσίας (και κάτι άλλα περί στριμάδας, τσιγκουνιάς και γκρίνιας θα τα θεωρήσουμε απλά κακοήθειες Τοξοτών…). Ωστόσο, η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στο ζώδιό σου στις 10 του μήνα σε κάνει λίγο πιο εγωιστή από όσο πρέπει για να σου βγει και σε καλό. Κι αυτό γιατί η σύνοδος τετραγωνίζεται από το Δία της υπερβολής και του αέρα του κοπανιστού, και δύσκολα θα βάλεις σε πράξη τις μεγαλόπνοες ιδέες αυτής της εβδομάδας. Καλύτερα να περιμένεις λίγο ως προς αυτό, και να ποντάρεις στην Αφροδίτη. Τριγωνίζοντας τον Ουρανό στις 13 σε γεμίζει αυτοπεποίθηση, καλή υγεία και πρωτότυπες ιδέες. Go, Vir-Go!

Ζυγός

Πώς λέμε «live your myth in Greece»; Ε, το ίδιο με μία παραλλαγή: live your drama in Greece (ή και όπου αλλού, χατίρια δε χαλάμε). Με σύνοδο Ήλιου – Ερμή στο 12ο οίκο σου και μάλιστα σε τετράγωνο με τον μαιτρ της extravaganza, το Δία, βιώνεις κάθε τι κάπως σαν την Εκάβη στην Επίδαυρο – και τέλος πάντων η Εκάβη πέρασε και του λιναριού τα πάθη, εσύ πέφτεις να πεθάνεις επειδή τελείωσε ο χυμός guarana στο ψυγείο. Παράλογο; Δεν απαντάει, κι ώσπου να απαντήσει να σου πω κι ότι το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στα μισά της εβδομάδας μιλάει για κεραυνοβολήματα μεταξύ των φίλων σου: πάλι τη Ζωή της Άλλης θα παίξετε σ΄αυτήν την παρέα, τη βλέπω τη δουλειά…

Σκορπιός

Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες. Να μια αγαπημένη σου ατάκα και τακτική, κι αφού την αγαπάς τόσο κάνε την και πράξη, όταν φίλοι σου υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια χωρίς κανένα υλικό ή λογικό υπόβαθρο. Δεν τα λέω εγώ αυτά, η σύνοδος Ερμή – Ήλιου στον 11ο οίκο σου στις 10/9 τα λέει, ιδίως επειδή τετραγωνίζεται από το Δία (γνωστό πωλητή φυκιών ως μεταξωτής κορδέλας, στα τετραγωνίσματά του…) Τουλάχιστον έχεις την Αφροδίτη και τον Ουρανό, οι οποίοι, σε τρίγωνο στις 13/9 φροντίζουν να αναδειχθεί η δημόσια εικόνα σου με τον καλύτερο τρόπο: μέσω ξαφνικών ευκαιριών στη δουλειά σου!

Τοξότης

Μπα; Μαζεύτηκες χρυσό μου από τις παραλίες; Λαμπρά, ώρα να πάρεις τα βουνά: με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή στον τομέα της καριέρας να βάλλεται από το Δία της υπερβολής, ακόμα μία κοινωνική λεκτική γκάφα μοιάζει να είναι προ των πυλών, οπότε η τακτική του ερημίτη ορεσίβειου ενδύκνειται. Αυτό στις 10 του μήνα, κι όχι για πολύ. Στις 13 θα κατεβείς ξανά στην πρωτεύουσα, διότι το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μιλάει για φλερτ, κοινωνικές εκδηλώσεις, δημιουργικότητα και πολύ μα πολύ fun. Είναι για να τα χάνεις αυτά;

Αιγόκερως

Δεν είσαι ο τύπος που εύκολα ακολουθεί γκουρού και μέντορες, αλλά με το συνδυασμό που παίζει στις 10/9 ακόμα κι εσύ θα μπορούσες να πατήσεις τη μπανανόφλουδα: Ήλιος και Ερμής συναντώνται σε σύνοδο στον 9ο οίκο σου της ανώτερης εκπαίδευσης, της μάθησης και των ανοικτών οριζόντων, κι ως εδώ όλα καλά. Ο Δίας όμως, σε όψη τετραγώνου με την ανωτέρω σύνοδο μετατρέπει τις όποιες προσδοκίες σου σε hot air balloon. Βαδίζουμε λοιπόν προσεκτικά και με πολύ μικρό καλάθι! Στις 13 του μήνα, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό βάζει φωτιά στο κρεβάτι σου και στην οικογενειακή σου ζωή: ελπίζουμε οι δύο τομείς να συμπίπτουν!

Υδροχόος

Monday, Monday…με σύνοδο Ήλιου Ερμή στον 8ο οίκο, τα λεφτά των άλλων είναι στο προσκήνιο (ή, ατυχέστερα, τα χρήματα που έχεις εσύ από κοινού με άλλους). Γιατί «ατυχέστερα»; Μα, γιατί η σύνοδος τετραγωνίζεται από το Δία, γνωστόν και ως «the big spender» του ζωδιακού. Υπερβολές στο ξόδεμα κοινών πόρων ή ασυλλόγιστα, υπερβολικά λόγια περί κοινών χρημάτων, σε κάθε περίπτωση μπορούν να σας κάνουν με το έτερο ήμισυ ή με όποιους άλλους τα έχετε από κοινού, Βόρειο και Νότιο Βιετνάμ. Ωστόσο, στις 13 του μήνα ο κυβερνήτης σου, ο Ουρανός, τριγωνίζει την Αφροδίτη και σε κάνει πρωτότυπο, διασκεδαστικό κι εφευρετικό – ακριβώς ό,τι χρειάζεται για να αναζωπυρώσεις την ερωτική σου ζωή με τον/τη σύντροφό σου!

Ιχθείς

Η εβδομάδα ξεκινά με μία σύνοδο ακριβώς απέναντί σου, στο ζώδιο της Παρθένου; Ο Ήλιος και ο Ερμής συναντώνται για να φωτίσουν τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου και να τους προσδώσουν την πινελιά της λογικής που όλοι ξέρουμε πόσο λείπει από εσένα – ή μήπως όχι; Χμ, μάλλον όχι, γιατί η σύνοδος δεν είναι μόνη της, έχει και παρέα, και τι παρέα. Το Δία σε τετράγωνο: και ό,τι πάτε να θέσετε σε πραγματική, ορθολογική βάση στη σχέση σας, καταστρέφεται από την υπερβολή με την οποία το αντιμετωπίζει η πατρική σας οικογένεια. Ωστόσο, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 13 ευνοεί το κόψιμο του ομφάλιου λώρου. Ίσως και της καλημέρας με τους δικούς σας, αλλά αυτό είναι άλλης πρόβλεψης ευαγγέλιο…

………………………………………………………………………………

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την 6 μηνών κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space)»

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdancer

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.