LIFESTYLE

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ

Πρώτη βδομάδα του Φθινοπώρου και όλοι χρειαζόμαστε κάθε βοήθεια για να επανέλθουμε στους ρυθμούς της πόλης. Φυσικά και των άστρων! Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3 –  9 Σεπτεμβρίου).


ΚΡΙΟΣ

3/9: Η εβδομάδα ξεκινά με μία παγοκύστη στο κεφάλι – όχι, δεν είναι που πέρασες καλά χθες κι έχεις hangover, Κριέ. Όταν ο Κρόνος τετραγωνίζει την Αφροδίτη, όλα γίνονται μουντά, στενόχωρα και αυστηρά – σε ποιόν τομέα; Μα, στην εμπόλεμη ζώνη «από δω το σπίτι μου/η πατρική μου οικογένεια/ο χώρος που θεωρώ ότι ανήκω, κι από κει το αίσθημά μου που δε γουστάρει τίποτα από αυτά και κριτικάρει συνεχώς». Πώς το έλεγε το τραγουδάκι; «Βουρκωμένη Δευτέρα»; Ε, αυτό.

5/9: Όταν η Αφροδίτη είναι θετική προς τους Δεσμούς της Σελήνης, τότε καλά θα κάνεις να αφήσεις πίσω «ό,τι σε καίει, ό,τι σου τρώει την ψυχή». Travelling light, το σύνθημα της ημέρας.

6/9: Ο πλανήτης του έρωτα εισέρχεται σήμερα στο φλογερό, ρομαντικό ζώδιο του Λέοντα: προετοιμάσου για στιγμές πάθους, κάνε ερωτική εξομολόγηση (ο/η αποδέκτης της δε θα την ξεχάσει ποτέ!), δημιούργησε τέχνη με πάθος, παίξε με το παιδί σου ή σαν παιδί. Τι να μην κάνεις; Να μην παρασυρθείς οικονομικά.

7/9: Ο Ήλιος τετραγωνίζει το Δία, και το ετήσιο φεστιβάλ υπερβολής είναι εδώ. Πού υπερβάλλεις; Σαν Κριάρι σε όλα: σήμερα όμως ειδικά, ο,τιδήποτε έχει να κάνει με σώμα και επικοινωνία έχει την τιμητική του. Basta, διότι όψη είναι, θα περάσει. Εσύ όμως, θα μείνεις πίσω να προσπαθείς να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα.

9/9: Ο Ερμής τετραγωνίζει το Δία και τα λόγια τα παχιά, οι υποσχέσεις και ο αέρας ο κοπανιστός έχουν την τιμητική τους. Μην τα λες αν δεν τα πιστεύεις και, κυρίως, αν δεν μπορείς να τα κάνεις πράξη. Μην τα χάφτεις από άλλους, επίσης!

 

ΤΑΥΡΟΣ

3/9: Α, τώρα μάλιστα, λαμπρά! Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, σε δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, και κάποιος θα κάνει την αυτοκριτική του ως προς το ποιόν/α βιάστηκε να θεωρήσει «οικογένεια» και ως προς το πόσο βιώσιμη θα ήταν μια τέτοια καθημερινότητα. Στο τσακίρ κέφι, Δευτεριάτικα…

5/9: Επειδή όμως εσένα ειδικά η Αφροδίτη ποτέ δε θα σε αφήσει ξεκρέμαστο/η (κι αυτό μας εξοργίζει όλους, οκ;) να οι θετικές οι όψεις με Δεσμούς Σελήνης, που κάνουν τη δύσκολη διαδικασία του «θυσιάζω το άρρωστο για να επιβιώσει το υγιές» μια ιστορία με happy end!

6/9: H είσοδος της Αφροδίτης στο Λέοντα είναι μια Αφροδίτη ζεστή, γενναιόδωρη και απαστράπτουσα, στον τομέα που συμβολίζει το σπίτι σου: μία λαμπερή μάζωξη με καλή μουσική, πολύ φλερτ κι εσένα οικοδεσπότη/δέσποινα είναι θαυμάσια ιδέα!

7/9: Με τετράγωνο Ήλιου – Δία, το «εγώ» διογκώνεται με απαιτήσεις και φιλαυτία, αγνοώντας τόσο τα άλλα «εγώ» των γύρω του όσο και την ταπεινή, γκρίζα πραγματικότητα. Τώρα είναι η ώρα να δείξεις πως είσαι ένα προσγειωμένο γήινο ζώδιο που δε ζει με αέρα κοπανιστό…

9/9: …ή, και τώρα! Η σημερινή ημέρα με το τετράγωνο Ερμή-Δία είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να μην ενδώσεις στο να τάξεις λαγούς με πετραχήλια πάνω σε ένα απελπισμένο φλερτ. Καλό θα είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και για Ρωμαίους/Ιουλιέτες που θα τους τάξουν εκείνοι/ες (τους λαγούς με τα εκκλησιαστικά αξεσουάρ που λέγαμε παραπάνω…)

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

3/9: Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με Κρόνο, και καμιά φορά ξεκινά με τον αναθεματισμένο πλανήτη επίσης. Μια εβδομάδα που ξεκινά με τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου, είναι μια εβδομάδα που ξεκινά μελαγχολικά. Δίνεις περισσότερη αξία στο «παιχνιδιάρικο» κομμάτι των ερωτικών σχέσεων από όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα όταν/αν σοβαρέψουν τα πράγματα να γίνεσαι ξαφνικά δυστυχισμένος/η.

5/9: Η Αφροδίτη σε θαυμάσιες όψεις με τους Δεσμούς της Σελήνης ευνοεί τα οικονομικά σου, εφ΄ όσον κινηθείς με σωφροσύνη (hint: βρες ένα Παρθένο λογιστή ΤΩΡΑ).

6/9:  Η επικοινωνία ήταν, είναι και θα είναι το φόρτε σου. Με την Αφροδίτη στο Λέοντα από σήμερα, το να γοητεύεις τα πλήθη θα σου είναι τόσο εύκολο όσο ήταν και για τον Παγκανίνι το να παίζει βιολί!

7/9: Το τετράγωνο Ήλιου/Δία σήμερα προτρέπει σε υπερβολές ως προς τις απαιτήσεις σου από τη ζωή, το σύμπαν και τα πάντα. Θέλεις; Θέλε, απαντούν τα άστρα – κι αν είσαι τόσο μάγκας, Διδυμάκι, βγες εκεί έξω και απέκτησε όσα θέλεις.

9/9: Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής σε τετράγωνο με το Δία, είναι σήμερα εις θέσιν να σε κάνει βιρτουόζο της απάτης. Μην ενδώσεις, γιατί υπάρχει ο ανταποδοτικός νόμος του σύμπαντος και θα το πληρώσεις τριπλό και τρίδιπλο (Κρόνος speaking…)

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

3/9: Πολύ γκρίζα αυτή η Δευτέρα! Και πώς να μην είναι, με τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου; Ευτυχώς, το συναίσθημα πως ό,τι καλό, τρυφερό και αγαπησιάρικο έχεις μέσα σου συνθίβεται από οικογενειακές υποχρεώσεις και καθήκοντα δε θα κρατήσει και πολύ – αλλά μήπως να αναθεωρήσεις κι εσύ λιγάκι το πόσο χαλί γίνεσαι για την οικογένειά σου; Πατάκι του ΙΚΕΑ; Μπουχάρα της Μιραράκη; Σκέψου!

5/9: Στην εκπνοή της από το ζώδιό σου, η Αφροδίτη σε κάνει αρκετά δυνατό/ή να αφήσεις πίσω σου όποια άχρηστη συναισθηματική αποσκευή κουβαλάς. Είδες τι κάνουν οι θετικές όψεις με τους Δεσμούς της Σελήνης;

6/9: Οκ, και τώρα θέλω να πάρεις μετρητά και πιστωτικές και να τα δώσεις στη μαμά σου (πού αλλού θα τα εμπιστευόταν ένας/μία Καρκίνος!) ώσπου η Αφροδίτη, που σήμερα μπαίνει στο Λέοντα, να αλλάξει ζώδιο. That’s an order.

7/9: Ήλιος τετράγωνο με Δία και η λογική, ορθολογιστική σκέψη «καπελώνεται» από φοβίες, φόβους, ψυχανεμίσματα και άλλα «Καρκινίσια». Ώχου, λέω.

9/9: Ο Ερμής  επίσης τετραγωνίζει το Δία σήμερα, και εντείνει κατά πολύ τα της ανωτέρω παραγράφου. Η αστρολόγος σου πολύ θα ήθελε να μην υπογράψεις, και να μην υποσχεθείς τίποτα σοβαρό μεταξύ 7 και 9/9. Promise?

 

ΛΕΩΝ

3/9: Τις Δευτέρες τις μισείς σαν τις αμαρτίες σου, κι αυτή εδώ παίζει να ‘ναι χειρότερη ακόμα και από αυτές. Τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου και, ως προς τη συναισθηματική σου έκφραση α) βιώνεις ένα εκπληκτικό «άλλα λέω κι άλλα θέλω» β) καλείσαι να επιβάλλεις όρια σε κάποιον/α που δεν έχει (όπως και ήθος, επίσης, δεν έχει, μόνο που αυτό δυστυχώς δεν επιβάλλεται!) και γ) να στενοχωρηθείς για μία ακόμα φορά. Ή, να το πάρεις απόφαση ότι τελείωσε. Λέω ‘γω τώρα.

5/9: Η Αφροδίτη σε καλές όψεις με τους Δεσμούς της Σελήνης ευνοεί το κόψιμο οποιουδήποτε συναισθηματικού βραχνά δε σε αφήνει να αγιάσεις και να ζήσεις τη ζωή σου στο μάξιμουμ. Αμαρτία να μην το εκμεταλλευτείς!

6/9: Έλα, τυχερούλι – η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα βοηθήσει να μάθουν ως και οι πέτρες το πόσο θεότητα είσαι. Κι επειδή η αστρολόγος σου είναι Σκορπιός, θα σου πει πως είναι η κατάλληλη εποχή για πληρωμές με το ίδιο νόμισμα και το περίφημο γκουρμέ –κρύο-πιάτο της εκδίκησης.

7/9: Με το τετράγωνο Ήλιου / Δία εν εξελίξει, δεν είναι καλή ιδέα να δανείσεις ή να δανειστείς από φίλο/η. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να χαλάσει μια καλή φιλία λόγω χρημάτων…

9/9: …βέβαια, με τον Ερμή να τετραγωνίζει επίσης το Δία, είναι σίγουρο πως θα σκαρφιστούν πολύ πρωτότυπους τρόπους για να σε «μαδήσουν». Πέρα όμως και από τα δανεικά-αγύριστα, το τριήμερο 7-9/9 είναι κακό για αγορές, επενδύσεις και δοσοληψίες. Άστο βρε αδερφέ, από βδομάδα, δε χάθηκε κι ο κόσμος!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

3/9: Για άλλη μια φορά το τετράγωνο Αφροδίτης / Κρόνου σου θυμίζει πως η επιθυμία σου να συνδράμεις όπως θα ήθελες φίλους και αγαπημένους σου«κολλάει» στο οικονομικό. Δει δη χρημάτων, άνδρες Αθηναίοι (όχι ότι στις  άλλες πόλεις περνάν καλύτερα, αλλά τι να κάνουμε τώρα, έτσι το έλεγε ο αρχαίος ημών Δημοσθένης…)

5/9: Περί αρχαίων ομιλώντας πάντα, η Αφροδίτη σε πολύ θετικές όψεις με τους Δεσμούς Σελήνης σε κάνει πιο πολυμήχανο/η κι από τον Οδυσσέα.

6/9: Από αισιοδοξία όμως, σκίζουμε! Και πώς όχι, με την Αφροδίτη από σήμερα στο Λέοντα και στον 12ο ηλιακό σου οίκο; Φωτίστηκε το μέσα σου!

7/9: Με το τετράγωνο Ήλιου/Δία σήμερα, το να οδηγηθείς σε υπερβολές σε ό,τι αφορά στα θέλω σου και στη δημόσια εικόνα σου είναι πολύ εύκολο ακόμα και για σένα, το προσγειωμένο παιδί της Γης (σκέψου οι Πύρινοι και οι Αέρινοι, δηλαδή…για τα πανηγύρια!…)

9/9: Τι στ΄ αλήθεια θα μπορούσε να κάνει έναν Παρθένο φαφλατά; α) να τον μεθύσεις β) να παίζει τετράγωνο Ερμή / Δία. Ποια είναι η σωστή απάντηση, ε;

ΖΥΓΟΣ

3/9: Το ξέρω χαρά μου πως εσύ είσαι γεννημένο για τη μεγάλη ζωή! Ο Κρόνος στο ζώδιό σου δεν το ξέρει, που τετραγωνίζει την Αφροδίτη και σου μιζεριάζει το κοινωνικό σου στάτους και το καλό σου το προφίλ. Κάνε υπομονή, κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός, κάνε υπομονή, μια λεμονιά ανθίζει στη γειτονιά!

5/9: Και ιδού η λεμονιά – όχι κυριολεκτικά, αλλά και η Αφροδίτη σε καλές όψεις με τους Δεσμούς της Σελήνης μια χαρά λεμόν…εε, μια χαρά αποτελέσματα φέρνει.

6/9: Ο κυβερνήτης πλανήτης σου στο Λέοντα παίρνει το φιλικό σου περιβάλλον και το κάνει ερωτική αρένα. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για γνωριμία που θα ξεκινήσει ως «φιλική», ή βγάλε τα μάτια σου ελεύθερα με το φίλο/η που ποτέ δεν είδες αθώα.

7/9: Με τετράγωνο Ήλιου / Δία ό,τι παρουσιάζεται ως ευκαιρία έχει περισσότερους από έναν λάκκους!

9/9: Ιδίως όταν η απατεωνιά μέσω του μπλαμπλα είναι, με το τετράγωνο Ερμή/Δία, στα φόρτε της!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

3/9: Με το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης / Κρόνου, το να τον/την πάρεις να φύγετε σ΄άλλη γη σ’ άλλα μέρη μοιάζει πιο δύσκολο από ποτέ (αλλά εσύ δε γεννήθηκες για τα εύκολα, να το λέμε κι αυτό).

5/9: Το μακρινό ταξίδι που ονειρεύεσαι δεν ξέρω αν θα καταφέρεις να το κάνεις (άμεσα, τουλάχιστον), αλλά η Αφροδίτη είναι θετική προς τους Δεσμούς της Σελήνης, και επίσης σύμμαχός σου.

6/9: Και ομιλώντας περί συμμάχων, σήμερα η Αφροδίτη εισέρχεται εν χορδαίς και οργάνοις στο Λέοντα, και στον τομέα που ορίζει τη δημόσια εικόνα σου. Ο ούτως ή άλλως συγκλονιστικός μαγνητισμός σου (δώρο του μπαμπά Πλούτωνα) για το προσεχές διάστημα στάζει ΚΑΙ μέλι.

7/9: Εκείνος ο ανεκπλήρωτος έρωτας που τον βάφτισες φιλία για να μην τον χάσεις εντελώς (ξέρεις για τι πράγμα μιλάω, έτσι;) ενδέχεται να διογκωθεί ως συναίσθημα σε βαθμό δύσκολο να τον ελέγξεις, με το τετράγωνο Ήλιου/Δία. α) η πληγή πονά περισσότερο από ποτέ  και β) αν το φέρει η ώρα και η στιγμή και επέλθει σεξ, θα είναι bigger than life. Αυτά.

9/9: Bigger than life θα είναι και τα λόγια που θα προηγηθούν/ακολουθήσουν, με τον Ερμή να τετραγωνίζει το Δία. Θα είναι όμως και αληθινά; Χμ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

3/9: Αυτός/ή που περιμένεις α) δε θα ‘ρθει από τα αστέρια και β) ενδέχεται να βρίσκεται ήδη στο φιλικό σου κύκλο και να είναι, ή να θεωρείται «απαγορευμένος καρπός». Ηλίθιο τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου, εσύ φταις.

5/9: Όσο «ξυνή» κι αν γίνεται όταν εμπλέκεται με τον Κρόνο η Αφροδίτη, σήμερα, σε καλό συνδυασμό με τους Δεσμούς της Σελήνης, «δουλεύει» για σένα. Αλλά είπαμε: συν Αθηνά (Αφροδίτη, στην περίπτωσή μας) και χείρα κίνει!

6/9: Με την Αφροδίτη από σήμερα στο Λέοντα, αν υπάρχει κάποιος/α από τον/την οποίο/α εξαρτάται η περαιτέρω εκπαίδευσή σου, η εξέλιξή σου και η πορεία σου, τώρα είναι η ώρα να τον/την καλοπιάσεις και γοητεύσεις!

7/9: Ο Ήλιος τετραγωνίζει το Δία κι εσύ ξεμυαλίζεσαι με έναν/μία γοητευτικό αλλοδαπό/ή. Πριν βιαστείς να ακολουθήσεις την καρδιά σου στα παγωμένα φιορδ ή στο εξωτικό Τζιμπουτί, θυμήσου ότι το κυριότερο χαρακτηριστικό του ανωτέρω τετραγώνου είναι η υπερβολή.

9/9: Ο Ερμής τετραγωνίζει το Δία και το ίδιο ισχύει κι εδώ. Πρέπει να κρατήσεις τη γλώσσα σου - και επειδή αυτό είναι κάτι που με σας τους Τοξότες δεν παίζει εύκολα, έφυγες όπως είσαι στο κοντινότερο pet shop για φίμωτρο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

3/9: Ο μπαμπάς σου (ο Κρόνος ντε) στον τομέα της δημόσιας εικόνας σου σε κάνει τόσο αγαπητό όσο έναν εφοριακό. Τετραγωνίζοντας, δε, την Αφροδίτη, σου μπλοκάρει το μόνο τρόπο που έχεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι έτσι: το σεξ. Τι τραβάς κι εσύ, Αιγόκερε, όμως, με κυβερνήτη τον Κρόνο. Όχι, θα το πω. Δράμα ζεις, δράμα.

5/9: Ωστόσο, όπως και στο θέατρο έτσι και στη ζωή, χθες ανέβαινε Κάφκα (με Κρόνο τι άλλο να ανέβει;), και σήμερα, με την Αφροδίτη σε θετικές όψεις με τους Δεσμούς της Σελήνης, ανεβαίνει Μολιέρος!

6/9: …και, ειδικά σε κείνο το σεξ που λέγαμε, παίρνεις το αίμα σου πίσω: από σήμερα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο (μπαίνει στο Λέοντα) και σου αλλάζει και τα φώτα, με την καλή την έννοια.

7/9: Υπερβολής το ανάγνωσμα σήμερα, με τετράγωνο Ήλιου/Δία, και προσέχεις το σώμα και την υγεία σου για να έχεις!

9/9: Και τα νεύρα σου τα προσέχεις με τετράγωνο Ερμή / Δία, και τη γλώσσα σου κρατάς και δε λες όλα όσα σκέφτεσαι, γιατί ό,τι παραπάνω πεις σήμερα θα είναι τρομερά δύσκολο να μαζευτεί αύριο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

3/9: Έχεις ακούσει που λένε «το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής»; Ε, αυτό. Εσύ, δηλαδή, μπορεί να θέλεις να κάνεις ορειβασία, σπηλαιοκατάδυση, ή αλεξίπτωτο πλαγιάς – σωματικά όμως, ενδέχεται να κωλύεσαι. Να είναι τα καταραμένα γηρατειά; Να είναι εκείνη η παλιά οσφυαλγία που δε σε αφήνει σε χλωρό κλαρί; Να είναι ένας ξαφνικός ντουβρουτζάς στα καλά του καθουμένου; Ό,τι κι αν είναι, με τετράγωνο Κρόνου/Αφροδίτης, τα Ιμαλάια είναι για άλλους κι όχι για σένα.

5/9: Είσαι που είσαι τάβλα στο κρεβάτι, δεν εκμεταλλεύεσαι τις θετικές όψεις της Αφροδίτης με τους Δεσμούς της Σελήνης για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της αισθηματικής σου ζωής; Και τα Ιμαλάια εκεί είναι, δε φεύγουν. Κι άμα, δηλαδή, φύγουν, το πρόβλημά μας είναι μεγαλύτερο και ομαδικό, κατάλαβες;

6/9: Πάντως, αυτή η φάση σωματικής ύφεσης δεν πρόκειται να κρατήσει και πολύ. Με την Αφροδίτη στο Λέοντα από σήμερα, συντόμως θα είσαι τσούτσουρος και μαϊντανός. Κάνε τα όλα, και κάνε τα τώρα, και πάρε μαζί και το έτερο ήμισύ σου, θα περάσετε τέλεια!

7/9: Τετράγωνο Ήλιου/Δία και τονίζονται υπερβολικά διλήμματα τύπου «από δω η γυναίκα μου, από κει το αίσθημά μου». Μην εμπλακείς καλό μου σε διπλές και τρίδιπλες καταστάσεις, δεν το ‘χεις και πάλι ρεζίλι θα γίνεις.

9/9: Ο Ερμής τετραγωνίζει το Δία και τα λόγια που λέγονται εκατέρωθεν ζυγίζουν λιγότερο κι από την αβάσταχτη ελαφρότητα του Είναι. Και ξέρεις τι άλλο θα είναι δυσβάσταχτο; Το να προσπαθήσεις να τα μαζέψεις/μπαλώσεις/ανασκευάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

3/9: Με την εβδομάδα να χρωματίζεται στο ξεκίνημά της από το γκρίζο, μελαγχολικό τετράγωνο Αφροδίτης / Κρόνου, ενδέχεται το σεξ το επιούσιον να μην είναι τόσο ζεστό, θεαματικό και έντονο όσο τα συναισθήματα που τρέφετε για τον/την εκλεκτό/ή σας, καλά μου Ψάρια. Έτσι είναι όμως η ζωή, και δεν κολλάμε με όλους όσους ερωτευόμαστε και στη σεξουαλική χημεία.

5/9: Με την Αφροδίτη σε θετικές όψεις με τους Δεσμούς της Σελήνης, όμως, έχετε ιδέες για να το βελτιώσετε αυτό – πολλές, και πονηρές!

6/9: Στο φλογερό Λέοντα η Αφροδίτη, σε προικίζει με την καλή υγεία και τις σωματικές αντοχές που απαιτούνται για να ανταπεξέλθεις στο ανωτέρω project! Από εμάς φτου σκόρδα και σίδερο στα νεφρά σας επίσης.

7/9: Ο Ήλιος τετραγωνίζει το Δία, και η υπερβολή σε τομείς όπως σχέσεις/συνεργασίες και οικογενειακές υποχρεώσεις βαράει tilt. Μην υπογράφετε και μην υπόσχεστε τίποτα. Αν μη τι άλλο, είστε οι μάγοι της ασάφειας αν το θέλετε! «Μπορεί, ίσως, θα δούμε…»

9/9: Με κυβερνήτη τον Ποσειδώνα, είστε τόσο εύπιστοι που επεξεργάζομαι σοβαρά τη σκέψη μήπως σας κλειδώναμε κάπου – ξέρετε, τύπου «Κωσταλέξι»- ώσπου να περάσει το απατεώνικο τετράγωνο Ερμή/Δία….

..........................................................................................

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdancer

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.