ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

ΚΟΣΜΟΣ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟΥ

Δεκαέξι χρόνια μετά τη δραματική δολοφονία των Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού, στις 11 Αυγούστου 1996, οι αρχές στο Κιργιστάν συνέλαβαν έναν ύποπτο που εμπλέκεται στα δύο στυγερά εγκλήματα.

Πρόκειται για τον Ερχάν Αρικλί, ο οποίος είναι στη λίστα της Ιντερπόλ για τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στην Κωνσταντινούπολη

Στη συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνονται άλλα δέκα άτομα, ανάμεσα τους και ο τότε αρχηγός των κατοχικών δυνάμεων Ερσάν Κουντακσί.

Η πρεσβεία της Τουρκίας στην Κιργιζία χαρακτήρισε τις κατηγορίες εναντίον του Αρικλί ανυπόστατες, ενώ όπως μεταδίδουν τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης ο Αρικλί συνελήφθη στο αεροδρόμιο Μανάς και επειδή είχε «διπλωματικό» διαβατήριο της «Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου» οδηγήθηκε στη Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας στην πρωτεύουσα Μπισκέκ για περαιτέρω έρευνες. Στη συνέχεια όμως, υποστηρίζουν, αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.