ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ

Ελεύθερος και με τη βούλα της δικαιοσύνης να ταξιδεύει και εκτός Ελληνικών συνόρων είναι πλέον ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Οι δικαστές του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών με βούλευμά τους, παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση , αποφάσισαν την άρση των περιοριστικών όρων για τον Ηλία Κασιδιάρη .

Υπενθυμίζεται ότι στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, πριν ακόμα αποκτήσει τη βουλευτική ιδιότητα, είχαν επιβληθεί οι όροι της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του για τη συμμετοχή του σε υπόθεση ληστείας.

Για να δικαστεί μετά την εκλογή του στο κοινοβούλιο απαιτείται η απόφαση της Βουλής για την άρση της ασύλίας του, αίτημα που έχει ο ίδιος υποβάλει προκειμένου να κριθεί από την δικαιοσύνη για΄πράξη που αρνείται ότι έχει τελέσει. Παράλληλα, είχε υποβάλει και αίτηση για άρση των περιοριστικών του όρων.

Η εισαγγελέας είχε εισηγηθεί την απόρριψη του αιτήματος ,παρά τη βουλευτική ιδιότητα του κατηγορούμενου,αλλά οι δικαστές που είχαν και τον τελευταίο λόγο είχαν αντίθετη άποψη.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.