LIFESTYLE

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ

Η εκδότρια του περιοδικού Closer, L. Pieau, υπαινίχθηκε σε συνέντευξή της ότι έχει κι άλλες πικάντικες φωτογραφίες του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Παράλληλα το πριγκιπικό ζευγάρι κατέθεσε μήνυση στη γαλλική δικαιοσύνη για παραβίαση της ιδιωτικής τους ζωής σύμφωνα με την εισαγγελία της Ναντέρ, στη δυτική Γαλλία.

Όσον αφορά στις νέες φωτογραφίες που ισχυρίζεται η εκδότρια του Closer ότι έχει, η ίδια ανέφερε ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα τις βγάλει στη δημοσιότητα.

Ο γνωστός αμερικανικός ιστότοπος ΤΜΖ αναφέρει ότι το YouPorn.com δίνει λευκή επιταγή για να αγοράσει τις «πικάντικες» φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Tο ιταλικό περιοδικό «Chi» το οποίο, όπως και το γαλλικό «Closer» ανήκει στον όμιλο Μοndatori (ο οποίος με τη σειρά του ανήκει κατά 50% στον όμιλο Fininvest του Σίλβιο Μπερλουσκόνι) αναφέρει ότι υπάρχουν περισσότερες από 200 γυμνές φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον και ετοιμάζεται να δημοσιεύσει ουκ ολίγες από αυτές.

Αργότερα σήμερα το  δικαστήριο της Ναντέρ θα εξετάσει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν ο Βρετανός πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ κατά του Closer επειδή δημοσίευσε γυμνόστηθες φωτογραφίες της δούκισσας του Κέμπριτζ.

Οι δικηγόροι του «θιγμένου» πριγκιπικού ζεύγους εκτιμάται ότι θα ζητήσουν την επιβολή απαγόρευσης της κυκλοφορίας των φωτογραφιών της πριγκίπισσας και να αποσυρθούν τα τεύχη του Closer από την αγορά, πράγμα που είναι δύσκολο να γίνει αφού έχουν περάσει αρκετές μέρες από την πρώτη δημοσίευση νε τις επίμαχες φωτογραφίες. Το συγκεκριμένο τεύχος σε δημοπρασία στο eBay έχει φτάσει στην τιμή των 31 λιρών.

Η μήνυση «θα οδηγήσει σε μια πιο διεξοδική δίκη», ανακοίνωσαν σήμερα οι υπηρεσίες Τύπου του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Το ζευγάρι κατηγορεί το περιοδικό για παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής εξαιτίας της δημοσίευσης των φωτογραφιών που τραβήχτηκαν όταν έκανε διακοπές.

Την ίδια ώρα το ιταλικό περιοδικό Chi, το οποίο ανήκει όπως το Closer στον όμιλο του Μπερλουσκόνι, δημοσίευσε σήμερα και αυτό τις φωτογραφίες με τη λεζάντα "Κέιτ Μίντλετον - Σκάνδαλο στην αυλή: η βασίλισσα είναι γυμνή!".

Το θέμα είναι ότι στο internet κυκλοφορεί ελεύθερο το εξώφυλλο του περιοδικού, το οποίο μπορεί αν δει κανείς, μαζί με μια σειρά γυμνών φωτογραφιών της Μίντλετον, ψάχνοντας απλά στο Google...

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.