ΕΛΛΑΔΑ

ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ

Ολόκληρη πολεμική επιχείρηση έστησαν λαθροκυνηγοί προκειμένου να σκοτώσουν αγριογούρουνα.Το δασαρχείο Χαλκιδικής και η κυνηγετική Ομοσπονδία της περιοχής βρήκαν τον... πολεμικό εξοπλισμό, αναζητούν τους 4 άνδρες που είχαν στήσει ενέδρα στα ζώα. 

Όπως ανακοινώθηκε, οι λαθροκυνηγοί, ηλικίας από 55 έως 71 ετών, στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, χρησιμοποιώντας τουφέκι που ήταν προσαρμοσμένο πάνω σε τρίποδα, με διόπτρα νυκτός και σιγαστήρα, παγίδευσαν δασική έκταση για την εξόντωση αγριογούρουνων.

Υπάλληλοι της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας και του Δασαρχείου Αρναίας αντιλήφθηκαν τον εξοπλισμό. Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της δασικής νομοθεσίας, του νόμου περί όπλων και απείθεια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στο σημείο βρέθηκαν ακόμη επιτραπέζιο ρολόι με προσαρτημένο αυτοσχέδιο ηλεκτρικό κύκλωμα, αυτοσχέδιος μηχανισμός από ξύλο, ελατήρια, μεταλλικά ελάσματα, καλώδια και πετονιές, διόπτρα, καλώδιο συνολικού μήκους 150 μέτρων, φακοί, κλαδευτικά πριόνια, μαχαίρια, πένσα, μονωτικές ταινίες, μικρή κεραία με καλώδιο κι ένα υφασμάτινο σακίδιο που περιείχε τροφή (καλαμπόκι).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.