ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ»

«Η θλιβερή εικόνα του κρυπτόμενου πρωθυπουργού και της άρον –άρον άφιξης και αναχώρησής του από τη ΔΕΘ μιλά από μόνη της και αποτυπώνει την κοινωνική απομόνωση με την οποία είναι αντιμέτωπος ο ίδιος και η κυβέρνησή του», ήταν το καυστικό σχόλιο του Π. Σκουρλέτη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού κατά τα εγκαίνια της ΔΕΘ, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε:

«Πράγματι, ο κ. Σαμαράς δεν έχει πλέον να 'εξαγγείλει' τίποτα. Οι εξαγγελίες και τα ψεύδη ειπώθηκαν πριν τις εκλογές, όταν υποσχόταν επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου για να ξεγελάσει τον ελληνικό λαό και να του αποσπάσει την ψήφο. Σήμερα, υποτασσόμενος στις αγορές και την κα Μέρκελ, υλοποιεί την πιο σκληρή και αντικοινωνική πολιτική που γνώρισε η χώρα μετά τη μεταπολίτευση, οδηγώντας την στην πλήρη ισοπέδωση.

Περιμένουμε, τέλος, από τον πρωθυπουργό να μας κατονομάσει ποιό είναι το 'λόμπυ της δραχμής' καθώς όλοι γνωρίζουν ποιά είναι η πολιτική που καταστρέφει τη χώρα μέσω του μνημονίου και αποδομεί την ίδια την Ευρώπη οδηγώντας την στον εκτροχιασμό. Προς το παρόν στο πρόσωπό του βλέπουμε τον αρχηγό του λόμπυ του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου προς όφελος συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων .

Τώρα όλοι πλέον γνωρίζουν πως η ανατροπή αυτής της πολιτικής είναι προϋπόθεση για να μείνει ζωντανή η ελπίδα για να σωθεί η χώρα και να ανοίξει ένας άλλος δρόμος για τον τόπο μας και την Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.