ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ «ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ»

Με ανοικτή επιστολή προς τους βουλευτές της ΝΔ, η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα ρίχνει λάδι στη φωτιά, δυναμιτίζοντας την ήδη τεταμένη κατάσταση που υπάρχει με το κόμμα της ΝΔ.  Άντε και πρόεδρος του ΣΕΒ, εύχονται στον Γιάννη Βρούτση.

Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του απαίτησε άμεσα, επαναδιαπραγμάτευση των επαχθών όρων του μνημονίου, ζητώντας ανακούφιση, ανάκαμψη, ανάπτυξη, αναφέρουν στην επιστολή τα μέλη της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα, με πρόεδρο τον Ν. Κιουτσούκη. «Δυστυχώς η συγκυβέρνηση επέλεξε να εφαρμόσει απαρέγκλιτα την ίδια πολιτική, προωθώντας 11,5 δισ. ευρώ νέων μέτρων καταστροφής της οικονομίας και κυρίως της κοινωνίας» αναφέρουν και υπογραμμίζουν ότι η κοινωνία έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια αντοχής και ανοχής!!!

«Απαιτούμε από τους βουλευτές να σεβαστούν την λαϊκή απαίτηση να μην δεχθούν βιασμό της συνείδησής τους» λένε οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ, και υποστηρίζουν ότι τα «τάγματα εφόδου» της Χρυσής Αυγής σε λίγο θα αντικατασταθούν από «τα ξυπόλητα τάγματα των φτωχών Ελλήνων».

Ακόμη πιο σκληρή είναι ανακοίνωση της συνδικαλιστικής παράταξης που φαίνεται πως επιλέγει να τραβήξει το σκοινί, για τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση και για την αναφορά του περί σοβιέτ στην εγχώρια αγορά εργασίας.

Αφού τον κατηγορούν για ανεπάρκεια, τον χαρακτηρίζουν πρόθυμο να ξεπουλήσει τα πάντα στους εργοδότες και τους σύγχρονους κουκουλοφόρους, ικανοποιώντας κάθε παράλογη απαίτηση των Τροϊκανών. Μάλιστα, στην ανακοίνωση η ΔΑΚΕ απευθύνει ερώτημα προς τον κ. Βρούτση, γιατί δεν μετονομάζει το υπουργείο Εργασίας σε Εργοδοσία και του εύχονται «άντε και … πρόεδρος του ΣΕΒ».

Διαβάστε επίσης: ΓΚΡΙΝΙΕΣ, ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ Ν.Δ.

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗ ΑΠΟ ΝΔ | Matrix 24 13/09/2012

    […] ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ «ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ» […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.