ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΛΙΒΑΝΟΣ:«ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ»

Με ανακοίνωσή του στα ΜΜΕ ο Ιωσήφ Λιβανός, που κατήγγειλε εμπλοκή του Ευ. Μεϊμαράκη και των Γ. Βουλγαράκη, Μιχ. Λιάπη σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος, δηλώνει ότι θα καταθέσει όσα στοιχεία στον Εισαγγελέα.

Eπιστολή στα Mέσα Eνημέρωσης απέστειλε ο Ιωσήφ Λιβανός, ο κτηματομεσίτης ο οποίος συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον κουμπάρο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη Γιάννη Καρούζο. Σε αυτή, προκαλεί αίσθηση η βούλησή του να μην προκληθεί βλάβη στις έρευνες των αρχών «ή σε όσους αναφέρονται τα ονόματά τους στις ως άνω αναφορές μου». Η τελευταία αυτή αναφορά εκτιμάται και ως νομικά αμυντική κίνηση του κ. Λιβανού, έναντι πιθανών αγωγών που θα κατατεθούν εναντίον του.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης Λιβανού έχει ως εξής:

«Mετά τη δημοσίευση της υπόθεσης της μηνυτήριας αναφοράς μου με ημερομηνία κατάθεσης 26-04-2010 και της συμπληρωματικής με ημερομηνία κατάθεσης 30-05-2011 από την εφημερίδα Real News, επιθυμώ να σας γνωστοποιήσω τα εξής:

Πρώτον: ότι επιφυλάσσομαι να σας αποστείλω σχετική ανακοίνωση – ενημέρωση, που θα είναι διαφωτιστική ώστε να μην υπάρχει παραπληροφόρηση με αποτέλεσμα να προκληθεί βλάβη στις έρευνες των Αρχών ή σε όσους αναφέρονται τα ονόματα τους στις ως άνω αναφορές μου.

Δεύτερον: έχω πράξει το καθήκον μου ως πολίτης και θα το πράξω κατά την κατάθεσή μου στις Εισαγγελικές Αρχές τις επόμενες ημέρες. Αμέσως μετά θα σας αποστείλω σχετική ανακοίνωση».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.