ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΜΠΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΑΚΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται το θέμα της έδρας του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική της Superleague.

Oι πράσινοι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ΟΑΚΑ λόγω της συναυλίας για τα 20 χρόνια καριέρας του συνθέτη Φοίβου και αναζήτησαν, προς το παρόν εις μάτην, άλλες λύσεις.

Εξετάστηκε αυτή του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αλλά όπως οι ίδιοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού διαπίστωσαν, η ιστορική έδρα της ομάδας δεν μπορεί να φιλοξενήσει στην παρούσα φάση αγώνα Superleague λόγω προβλημάτων στο χλοοτάπητα και στις εξέδρες.

Η λύση της Πάτρας και του Παμπελοποννησιακού Σταδίου έχει πλεονεκτήματα (μεγάλο γήπεδο, υποστήριξη από τον παναθηναϊκό κόσμο των Πατρών) αλλά και μειονεκτήματα αφού ο Παναθηναϊκός μετατρέπει ένα εντός έδρας ματς σε εκτός έδρας με τρίωρο ταξίδι.

Από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ εξετάζεται και η προοπτική της χρήσης της έδρας του Αστέρα στην Τρίπολη, μόνο που το εν λόγω γήπεδο μάλλον είναι πολύ μικρό για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Παναθηναϊκού.

Στην Αθήνα διαθέσιμο είναι μόνο το γήπεδο του Πανιωνίου αλλά οι κυανέρυθροι δεν παρουσιάζονται ζεστοί στο να παραχωρήσουν την έδρα τους. Οπως και να ΄χει λύση θα βρεθεί μέσα στην εβδομάδα για να κάνουν τόσο οι ομάδες όσο και η Nova στοιχειώδη προγραμματισμό.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.