ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κώστα Καραμανλή για το νέο Γραμματέα της Ν.Δ. Την επόμενη εβδομάδα συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ως πολιτικούς που συμβολίζουν την ενότητα και τη συνέχεια της παράταξης χαρακτήρισε τους Κώστα Καραμανλή, με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα, και Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, με τον οποίο θα συναντηθεί την επόμενη εβδομάδα, ο νεοκλεγείς Γραμματέας της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Ο κ. Κεφαλογιάννης πέρασε νωρίτερα το μεσημέρι από το γραφείο του κ. Κώστα Καραμανλή στην οδό Παναγή Κυριακού και είχε σύντομη συνάντηση, την οποία και οι δύο πλευρές χαρακτήρισαν ως «παραγωγική».

Σε δήλωσή του, μετά την ολοκλήρωση της συνάντηση με τον πρώην Πρωθυπουργό, ο κ. Κεφαλογιάννης σημείωσε ότι η παράταξη της Ν.Δ. «έχει μακρά ιστορία έρχεται από πολύ μακριά και φιλοδοξεί να πάει ακόμη μακρύτερα...». Προσέθεσε, δε, πως είναι σημαντικό πως «σε αυτή την περίοδο κρίσης, η παράταξη της ΝΔ - που αποτελεί το βασικό κορμό της κεντροδεξιάς - είναι ενωμένη όσο ποτέ. Έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον στηρίζοντας την κυβέρνηση. Αλλάζουμε το κόμμα για να βοηθήσουμε τον πρωθυπουργό να αλλάξει την Ελλάδα».

Ο κ. Κεφαλογιάννης αναμένεται να συναντηθεί με τον επίτιμο πρόεδρο του κόμματος Κ. Μητσοτάκη, μετά την επιστροφή του τελευταίου από τα Χανιά ενώ προγραμματίζεται η πρώτη του επίσκεψη σε κομματικά γραφεία, μετά την εκλογή του, να είναι στην ΟΝΝΕΔ. Παράλληλα αναμένεται να καλέσει τους συνυποψηφίους του για τη θέση του Γραμματέα, κυρίως τον κ. Νικ. Κακλαμάνη (σ.σ. συνεργάτες του οποίου εκτιμούν ότι ο πρώην Δήμαρχος πέτυχε με το ποσοστό του να συγκροτήσει εσωκομματικό πόλο) προκειμένου να συνεργασθούν για την ανασυγκρότηση του κόμματος. Η πορεία έχει ως ορίζοντα τη διεξαγωγή του Συνεδρίου του κόμματος, πιθανότατα στα τέλη της Άνοιξης – αρχές Καλοκαιριού του 2013.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.