ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ, ΒΙΟΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ

Η αντίδραση του Θοδωρή Ζαγοράκη και του Ηλία Βιολίδη στην είδηση ότι ασκήθηκε εναντίον της ποινική δίωξη από την εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ήταν μάλλον αναμενόμενη.

Αμφότεροι έκαναν λόγο για προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός τους και τόνισαν ότι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να λάμψει η αλήθεια.

Ο Ζαγοράκης τοποθετήθηκε μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του και είπε: «Έχοντας πλήρη συναίσθηση του παιγνιδιού που παίχτηκε εις βάρος μου και της σκοπιμότητας που εξυπηρετούσε η εκτόξευση λάσπης προς το πρόσωπο μου, δηλώνω με ικανοποίηση, πως επιτέλους η ελληνική δικαιοσύνη –σύμφωνα με δημοσιεύματα- στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, θ' αποφανθεί για όλα και υποχρεωτικά πλέον θα δοθεί ένα οριστικό τέλος στην υπόθεση που ταλαιπωρεί προσωπικά εμένα αλλά και την οικογένεια του ΠΑΟΚ».

Ο Βιολίδης με δήλωσή του τόνισε: "«Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο, που αφορούν στην άσκηση ποινικής δίωξης προς το πρόσωπό μου από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης θέλω να επισημάνω ότι: Από την στιγμή που θα βρεθώ ενώπιον της δικαιοσύνης, κάτι που και εγώ ο ίδιος επιθυμώ, θα κατατεθούν από την πλευρά μου όλα εκείνα τα αποδεικτικά στοιχεία, που θα οδηγήσουν στο να λάμψει η αλήθεια και θα βάλουν οριστικά ένα τέλος σ' όλη αυτή την φαρσοκωμωδία η οποία παίζεται εδώ και δύο χρόνια».

Την Τετάρτη το βράδυ εξάλλου έγινε γνωστό ότι η δικογραφία της υπόθεσης απεστάλη στον αρμόδιο ανακριτή. Άρα, αναμένονται σύντομα και οι κλήσεις των κατηγορουμένων για απολογία.

Διαβάστε ακόμη:

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.