ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ

Τηλεφωνική επικοινωνία με Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη είχε ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης. «Στήριξη» από Μαξίμου που... απορεί για τη σκοπιμότητα του δημοσιεύματος. Στον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου ο Μεϊμαράκης.

Κύκλο διαβουλεύσεων με τον Πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά αλλά και τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο και της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλη είχε, σύμφωνα με πληροφορίες του Matrix24, ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης μετά το δημοσίευμα της Real News που τον έφερε να εμπλέκεται – μαζί με τους Μιχ. Λιάπη και Γ. Βουλγαράκη – σε υπόθεση ξεπλύματος χρήματος μέσω εταιρείας του κουμπάρου του.

Ο κ. Μεϊμαράκης φέρεται να εξήγησε τη θέση του, προτείνοντας ακόμη και να παραιτηθεί, αν οι τρείς αρχηγοί εκτιμούσαν ότι αυτό θα εξομάλυνε την κατάσταση. Αν και το Μέγαρο Μαξίμου – θεσμικά – απέφυγε να λάβει θέση, συνεργάτες του πρωθυπουργικού γραφείου εξέφραζαν τον προβληματισμό τους για τις σκοπιμότητες πίσω από το δημοσίευμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και συνεργάτες του Προέδρου της Βουλής που σχολίαζαν ότι στόχος είναι η δημιουργία αναταραχής στο κοινοβούλιο, λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες ψηφοφορίες για το νέο πακέτο μέτρων. «Ο Μεϊμαράκης είναι αποφασισμένος να κάνει ότι χρειαστεί» λένε οι ίδιες πηγές ενώ στελέχη της κυβέρνησης διερωτώνται μήπως κάποιοι θέλουν να εξωθήσουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη σε παραίτηση.

Ο κ. Μεϊμαράκης αναμένεται να προσέλθει στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για να ζητήσει, όπως δήλωσε ο ίδιος, την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης δηλώνοντας πάντως πως επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματος. Διεμήνυε, δε, σε συνεργάτες του ότι προς αυτή την κατεύθυνση θα παράσχει κάθε στοιχείο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.