ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΑΠ: «ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ»

Μικροκομματικές σκοπιμότητες κρύβονται πίσω από την προσπάθεια ορισμένων να καταστήσουν τη «λίστα Λαγκάρντ» αντικείμενο συναντήσεων του  Γ.Παπανδρέου, με εκπροσώπους τραπεζών, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι  πάγια θέση του Γιώργου Α. Παπανδρέου, την οποία υποστηρίζει με κάθε ευκαιρία στα Όργανα της ΕΕ, σε διεθνείς Οργανισμούς και εκδηλώσεις, αλλά και στις συναντήσεις που έχει με θεσμικούς παράγοντες σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι ότι, απαιτείται να ληφθούν άμεσα αποφάσεις για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και τον έλεγχο των φορολογικών παραδείσων, αφού εκτός των οικονομικών εγκλημάτων που διαπράττονται, οι πολίτες όχι μόνο στερούνται σημαντικών πόρων αλλά και καλούνται να καλύψουν το έλλειμμα στους προϋπολογισμούς.

Και όπως επανειλημμένα έχει τονίσει, μεγάλη ευθύνη για το κενό δίκαιης ρύθμισης αυτού του κορυφαίου θέματος έχει και η ΕΕ, όπως και οι συμμετέχοντες στο G20.

Η προσπάθεια ορισμένων, συνεχίζει η ανακοίνωση, να καταστήσουν τη γνωστή σαν «λίστα Λαγκάρντ» αντικείμενο συναντήσεων του τότε Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με εκπροσώπους τραπεζών, θα μπορούσε να πει κανείς ότι στερείται σοβαρότητας, αν πίσω από αυτήν δεν υπήρχε μια επιχείρηση προκειμένου οι αυτονόητες δραστηριότητες ενός Πρωθυπουργού να καταστούν αντικείμενο μιας ανυπόστατης σεναριολογίας, με στόχο την επίτευξη πολιτικών εντυπώσεων και την μικροκομματική εκμετάλλευση.

«Μοναδικό μέλημα του Γιώργου Παπανδρέου, ήταν και είναι η μάχη για τη σωτηρία και την αλλαγή της χώρας, σε αντίθεση με όσους σήμερα ασκούν απαράδεκτη κριτική και μάλιστα εκ του ασφαλούς». αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ο κ. ΓΑΠ ήταν:
    – Ά-θεος ως υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων
    – Α-φιλόπατρις ως υπουργός Εξωτερικών και
    – Αν-επαρκής ως Πρωθυπουργός

    Κ. Γ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.