ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ

Την πρόθεσή του να ψηφίσει τις επιλογές των τριών κομμάτων της κυβέρνησης, τα οποία όμως αμέσως μετά, εκτίμησε ότι θα απονομιμοποιηθούν, εξέφρασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό  ΣΚΑΪ ο κ. Λοβέρδος, αναφερόμενος στα επερχόμενα μέτρα δεσμεύτηκε ότι θα τα ψηφίσει. Προέβλεπε βέβαια, ότι μετά τη ψήφιση των μέτρων και τα τρία κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού θα απονομιμοποιηθούν, με ραγδαίο τρόπο, όπως έγινε και στο ΠΑΣΟΚ.  «Όπως χάνονται θέσεις εργασίας, επιχειρήσεις και περιουσίες, έτσι χάνονται κόμματα και πολιτικοί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε αυτό το πλαίσιο των ανακατατάξεων, ενέταξε τον εαυτό του στον σοσιαλδημοκρατικό χώρο, προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ, με την πολιτική του δεν βρίσκεται πλέον στην κεντροαριστερά.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας πολιτικός οργανισμός που κινείται στο πεδίο της δημαγωγίας κάτι που, όπως είπε, δε βοηθά τη χώρα.

Ο κ. Λοβέρδος εκτίμησε πως το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να αντέξει ως έχει, ενώ είπε πως από την νέα χρονιά μπορεί να υπάρξει μια μεγάλη κεντροαριστερά με διάφορες τάσεις που υπάρχουν σήμερα και την συμμετοχή παλιών στελεχών ακόμα και από το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Λοβέρδος είπε ότι μετά της εκλογές και από τη στιγμή που δεν έγινε δεκτή η πρόταση στρατηγικής που κατέθεσε, αποφάσισε να μην ενοχλεί «με παρεμβάσεις την πολιτική της παράταξής του».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.