LIFESTYLE

ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (1 –  7 Οκτωβρίου).

ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

 

Κριός

Ο Σεπτέμβριος σε αποχαιρέτησε με μία πανσέληνο-εκατόμβη στο ζώδιό σου, Κριέ. Μας διαβάζεις όμως, άρα επιβίωσες! Τι να σου πει λοιπόν η Αφροδίτη και η είσοδός της στην Παρθένο στις 4 του μήνα; Σωστό; Χμ, λάθος – ένα τσεκ απ για να δεις  αν όλα τα συστήματα «τρέχουν» όσο εσύ δεν είναι κακή ιδέα. Στις 6/10 Κρόνος και Ερμής εισέρχονται στο Σκορπιό, και καλά κάνουν, θα μας πεις. Εσύ, πάλι, αν έχεις εκκρεμμότητες, δάνεια, ανισόρροπες δοσοληψίες και άλλα θεάρεστα, δεν κάνεις καλά. Οι ωραίοι έχουν χρέη, θα μας απαντήσεις κριαρίσια και ανέμελα, και θα συμφωνήσουμε. Ο Σκορπιός είναι μια χαρά πεδίο για να εξοφληθούν χρέη ερωτικού και σεξουαλικού τύπου!

Ταύρος

Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο, Ταύρε, μπαίνει η ερωτική σου ζωή στο μικροσκόπιο – βλέπεις τι κομψά το θέτουμε, έτσι; Δε λέμε «στην κατάψυξη», λέμε «στο μικροσκόπιο». Μην αφήσεις την προσοχή στην κάθε ανθυπολεπτομέρεια και την διάθεση για κριτική να χαλάσει τις προοπτικές για κάτι δυνατό, παθιασμένο και (κυρίως) σταθερό. Με τον Κρόνο να μπαίνει στο Σκορπιό συντροφιά με τον Ερμή (6/10) η σταθερότητα, η σοβαρότητα και η μακροβιότητα είναι αδιαπραγμάτευτα αιτήματα προκειμένου να εμπλακείς σε μία σχέση.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, μπαίνει στο Σκορπιό – αυτό από μόνο του είναι αρκετά μυστηριώδες και «βαρυγδούπ-βαρυγδούπ», πόσο δε μάλλον που εκεί, συναντιέται σε σύνοδο με τον Κρόνο. Οι μέρες της ανεμελιάς σου μοιάζουν να τελείωσαν, μικρό τρελό Διδύμι. Η καθημερινότητά σου αποκτά βαρύτητα, τίποτε δε μοιάζει να είναι πλέον ελαφρύ και όλα, μα όλα, έχουν κρυφά μηνύματα και νοήματα από πίσω. Αν νιώθεις πως δε θες να ξαναβγείς από το σπίτι σου με αυτά που ακούς, είναι η κατάλληλη περίοδος να το κάνεις: η Αφροδίτη από την Παρθένο θα φροντίσει να περάσεις περίφημα (και) εκεί. Οκ, αρκεί να έχεις ρίξει πρώτα ένα σφουγγαρισματάκι!

Καρκίνος

Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο σηματοδοτεί μια περίοδο όπου στα της επικοινωνίας σου, διυλίζεις τον κώνωπα. Μίρλα, γκρίνια, αίσθημα ανικανοποίητου… ε, δεν είναι ψυχολογία αυτή για να αντιμετωπίσεις το φθινόπωρο που έρχεται παγερό. Κι αν μας ρωτάς έκπληκτος «ποιο φθινόπωρο ρε παιδιά, εδώ σκάει ο τζίτζικας ακόμα!», να σου πούμε τα ευχάριστα: όταν ο Κρόνος μπαίνει στο Σκορπιό (ιδίως αγκαζέ με τον Ερμή σε στενή σύνοδο) κάνει ψυχρασία ακόμα και μέσα σε χαμάμ…πόσο δε στις ερωτικές σου σχέσεις, που είναι και οι πρώτες που θα κρυώσουν…

Λέων

Η Αφροδίτη μπαίνει πανηγυρικά στην Παρθένο και στον τομέα που αφορά στα οικονομικά σου στις 4 του μήνα, και ελπίζουμε, σαν καλή Παρθένος, να καταφέρει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Φρόντισε όμως κι εσύ Λέοντα να μαζέψεις τα χέρια σου – στις 6 του μήνα, η είσοδος του Κρόνου και του Ερμή και η μεταξύ τους σύνοδος στο Σκορπιό θα αναδείξει ελλείψεις, κακοτεχνίες, βλάβες και «μαύρες τρύπες» στο σπίτι σου. Για ό,τι δεν καταφέρεις να μαστορέψεις μόνος σου, θα χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Παρθένος

Με την Αφροδίτη σύμμαχό σου από τις 4 του μήνα, εκτός του ότι ομορφαίνεις σατανικά έχεις και όλα τα όπλα που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις τη «βαρυχειμωνιά» που φέρνει ο Κρόνος από τον Σκορπιό στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε ό,τι αφορά στην επικοινωνία σου με τρίτους. Στο Σκορπιό πλέον και ο κυβερνήτης σου Ερμής, και μάλιστα σε σύνοδο με τον Κρόνο, σε καλεί να διαβάζεις πίσω από τις γραμμές και να είσαι πιο υποψιασμένος/η από όσο συνήθως.

Ζυγός

Λοιπόν, Ζυγέ, για λέγε; Πού θα το κάνεις το πάρτι; Το πάρτι για την αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιό σου, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, εννοούμε! Ναι, έχεις κάθε δίκιο να πανηγυρίζεις, μόνο μη σε πάρει το μάτι κανενός Σκορπιού... Στον τομέα των οικονομικών σου, πλέον, ο Κρόνος, και μάλιστα σε σύνοδο με τον Ερμή, σε καλεί να γίνεις προσεκτικός και επιμελής σχετικά με την τήρηση ισορροπίας εσόδων – εξόδων. Απέδειξε τι καλός, ισορροπιστής Ζυγός είσαι και κάνε το πράξη, γιατί όπου τα μαθήματά του γίνονται δεκτά, ο Κρόνος ανταμείβει. Και αν δεν τα πας καλά με τα λογιστικά, μη μουτρώνεις – με την Αφροδίτη στην Παρθένο, για κάποιο διάστημα οι υπολογισμοί κι οι ισολογισμοί παίζει και να είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις.

Σκορπιός

Ε, ρε γλέντια! Στις 6 του μήνα, ο Ερμής και ο Κρόνος μπαίνουν στο ζώδιό σου και σχηματίζουν μία σύνοδο άλλο πράγμα: η επικοινωνία και ο λόγος γίνονται ψυχρά, συγκρατημένα, προσεκτικά, υπάρχουν κρυμμένα μηνύματα πίσω ακόμα κι από τα πιο απλά πράγματα και κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται. Υπήρξες «στην κατάψυξη» για πολύ μεγάλο διάστημα – όσο κράτησε η παραμονή του Κρόνου στο Ζυγό – αλλά όλο αυτό το διάστημα ο Άρης στο ζώδιό σου σε έχει προετοιμάσει κατάλληλα για πόλεμο. Και με την Αφροδίτη στη φιλική σου Παρθένο, είναι σίγουρο πως θα έχεις και τους κατάλληλους συμμάχους.

Τοξότης

Λένε πως τίποτα δεν μπορεί να κάνει έναν Τοξότη να μελαγχολήσει για πολύ – χμ, ίσως ο Κρόνος στο 12ο οίκο σου (υποσυνείδητο, φοβίες) τα καταφέρει. Η λιακάδα του μυαλού σου, βεβαίως, τελικά θα επικρατήσει: αυτό όμως, δεν σημαίνει πως δεν έχεις ζόρια μπροστά σου, Τοξότη. Σε σύνοδο με τον Ερμή, ο Κρόνος από το Σκορπιό σε οδηγεί σε αυτοκριτική, αμφιβολίες, μελαγχολία και κλείσιμο στον εαυτό σου. Φρόντισε η αυτοκριτική να είναι εποικοδομητική κι όχι αυτομαστίγωμα. Είναι μία περίοδος που πρέπει να στηρίξεις, κι όχι να καταρρακώσεις τη δημόσια εικόνα σου!

Αιγόκερως

«Τους φίλους τους διαλέγουμε, γι' αυτό δεν τους παιδεύουμε…», λέει το τραγουδάκι. Ενίοτε όμως, μας παιδεύουν εκείνοι, Αιγόκερε, και μάλιστα άθελά τους καμιά φορά. Η είσοδος του Κρόνου στο Σκορπιό και η σύνοδός του με τον Ερμή φέρνει στην επιφάνεια θέματα με φίλους, στενοχώριες από αυτούς ή εξαιτίας αυτών – πιθανότατο είναι και ένα σενάριο όπου θα χρειαστεί να βοηθήσεις ένα φιλικό σου πρόσωπο σε περίοδο μεγάλης δοκιμασίας. Όταν νιώθεις ότι όλα καταρρέουν (και θα το νιώθεις συχνά το προσεχές διάστημα…) προσπάθησε να στρέφεσαι στα ιδανικά σου, στις θεωρίες που πιστεύεις διακαώς και σε ό,τι αποτελεί για σένα υψηλό νόημα στη ζωή. Θα σε κρατήσουν όρθιο και μαχόμενο!

Υδροχόος

Με τον Κρόνο να κάνει θριαμβευτική είσοδο στον τομέα της καριέρας σου και της δημόσιας εικόνας σου, βρίσκεσαι στην καμπή εκείνη όπου κρίνονται τα ζάρια και τα αλόγατα, Υδροχόε. Καιρός του σπείρειν, καιρός του θερίζειν: τι πιστεύεις λοιπόν ότι θα δρέψεις; Έχεις υπάρξει πρωτοποριακός, πρωτότυπος, εργατικός, συνεπής, πεισματάρης, οραματιστής και δίκαιος; Αν ναι, δεν έχεις να φοβάσαι παρά μόνο το φθόνο των συναδέλφων, μια και η κορυφή έχει χώρο μόνο για έναν. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 4 του μήνα, το σεξ είναι το ελιξίριο της ζωής (σου). Congrats!

Ιχθείς

Υπάρχουν ευγενικοί και λιγότερο ευγενικοί τρόποι για να σου πει κάποιος ότι έχεις χάσει το νόημα. Μία σύνοδος Ερμή-Κρόνου συγκαταλέγεται στους «καθόλου ευγενικούς». Για την ακρίβεια, είναι η ψυχρολουσία που χρειάζεσαι για να καταλάβεις πως ο δρόμος που έχεις επιλέξει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου οδηγεί σε αδιέξοδο, με εσένα να είσαι μονίμως ο χαμένος. Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά η Αφροδίτη απέναντί σου, πλέον (στην Παρθένο) είναι πολύ επικριτική για να σε αφήσει να περάσεις οτιδήποτε στα μουλωχτά…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.