ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΤΕΟ

Σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, όπως αυτά προκύπτουν από τους τακτικούς και έκτακτους ελέγχους στο κέντρο της Αθήνας, «πρωταθλητές», αναδεικνύονται οι παραβάτες για ΚΤΕΟ. 

Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν προς απάντηση ερώτησης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρούς Διώτη και Χαρούλας Καφαντάρη, σχετικής με τα μέτρα αποτροπής της χρήσης των Ι.Χ. αυτοκινήτων και τις μελέτες στις οποίες βασίστηκαν οι αποφάσεις για τον «πράσινο δακτύλιο».

Όπως ειδικότερα αναφέρεται στο έγγραφο του υπουργού Δημόσιας Τάξης, κατά το τρέχον έτος βεβαιώθηκαν 4.771 παραβάσεις σχετικές με το μικρό δακτύλιο, 100 για παραβίαση του πράσινου δακτυλίου, 10.754 παραβάσεις για ΚΤΕΟ, 2.525 για μη κατοχή κάρτας καυσαερίων και 2.096 παραβάσεις για κίνηση σε λεωφορειολωρίδες.

Κατά το έτος 2011, βεβαιώθηκαν 5.365 παραβάσεις που αφορούν στο μικρό δακτύλιο, 10.216 παραβάσεις για ΚΤΕΟ, 2.858 παραβάσεις για μη κατοχή κάρτας καυσαερίων και 2.491 παραβάσεις για κίνηση σε λεωφορειολωρίδες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.