ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ...ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

Η Ομάδα Δράσης Αττικής οργανώνει συγκέντρωση από τις 7:30 σήμερα το πρωί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με σκοπό να διαμαρτυρηθεί για τους «αλλεπάλληλους χημικούς αεροψεκασμούς» που -όπως υποστηρίζει- γίνονται καθημερινά ...τεχνηέντως πάνω από τα κεφάλια μας.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ομάδας Δράσης Αττικής:

«Μετά από τους αλλεπάλληλους χημικούς αεροψεκασμούς που συντελούνται αδιάκοπα και καθημερινά στο νομό μας αλλά και σ' όλο τον ελληνικό ουρανό, η Ομάδα Δράσης Αττικής αποφασίζει να πραγματοποιήσει συγκέντρωση ειρηνικής διαμαρτυρίας την Τρίτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 07:30 το πρωί μέχρι 17:30 το απόγευμα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (σταθμός μετρό «Εθνική Άμυνα»).

Η γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας δεν θα σταματήσει χωρίς τη δική μας δράση. Χωρίς τη δράση όλων μας! Έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση προς τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας, να ζούμε κάτω από καθαρούς ουρανούς. Ακτιβιστές και οικολογικές οργανώσεις συλλέγουν στοιχεία και καταθέτουν μηνύσεις, πιέζοντας τις κυβερνήσεις τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Έτσι κι εμείς, δεν έχουμε πια την πολυτέλεια να κωφεύουμε και να σφυρίζουμε αδιάφορα μπροστά σ' ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και του περιβάλλοντος.

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης θα παραδοθεί έγγραφο με κοινοποιήσεις προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τους τρεις αρμόδιους αρχηγούς ΓΕΣ, ΓΕΑ, ΓΕΝ. Επίσης, στο τέλος της συγκέντρωσης, θα συζητηθεί ο καλύτερος νομικά τρόπος που θα ακολουθήσουμε για μαζικές μηνύσεις.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη. Αν η ώρα συγκέντρωσης μοιάζει πολύ νωρίς, ας αναρωτηθούμε πόσο νωρίς ή αργά είναι να υπερασπιστούμε τις ζωές των παιδιών μας!».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.