ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ! «ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ»

Xαμός γίνεται αυτή την ώρα στο ΠΑΣΟΚ. Βουλευτές, κεντρικά και περιφερειακά στελέχη είναι ανάστατα από την εξέλιξη που παίρνει για τον Ευάγγελο Βενιζέλο η «λίστα των 1991» Ελλήνων καταθετών στην Ελβετία.

Σχεδόν όλοι είναι εξοργισμένοι και απογοητευμένοι από τον τρόπο που ο πρώην υπουργός Οικονομικών και σήμερα επικεφαλής της Ιπποκράτους χειρίστηκε την υπόθεση. Η οργή τους μάλιστα ξεχείλισε από τις δικαιολογίες που επικαλείται ο Βενιζέλος, ενώ η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίστηκε με θυμηδία, αλλά και βρισιές. Βουλευτής, που μέχρι πρότινος εθεωρείτο φίλα προσκείμενος στον Βενιζέλο, έλεγε σε έντονο ύφος σε συναδέλφους του, πριν λίγο στη Βουλή «να σηκωθεί να φύγει μαζί με την παρέα του. Τελείωσε. Μας ξεφτίλισε». Ένα άλλο διακεκριμένο στέλεχος, που συμμετέχει στην προσπάθεια ανασυγκρότησης, σε συνομιλία που είχε με πρώην υπουργό θεωρεί ότι «η υπόθεση μπορεί να γίνει επικίνδυνη, αν κάποιος πολίτης προσφύγει στη δικαιοσύνη καταγγέλλοντας τον Βενιζέλο για υπεξαίρεση δημοσίου εγγράφου». Γενικά όλοι στο ΠΑΣΟΚ αισθάνονται πελαγωμένοι και ρωτούν ο ένας τον άλλο «τι θα γίνει;»

Κοινή διαπίστωση πάντως είναι ότι μετά τον Ραγκούση ενδέχεται κι άλλα επώνυμα στελέχη ν’ αρχίσουν να παίρνουν ακόμη και δημόσια αποστάσεις με απροσδιόριστες συνέπειες για τη συνοχή του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε ακόμη:

ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΟΓΩ ΛΙΣΤΑΣ

ΠΑΣΟΚ: Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.