Neo

ΨΑΧΝΟΥΝ «ΣΚΙΕΣ» ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ – ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Ταραχή έχει πέσει στο δήμο Πειραιά μετά τις αποκαλύψεις Φωτόπουλου της ΔΕΗ για το «χαράτσι» που δεν πληρώνει ο όμιλος Αλαφούζου για το κτίριο στο Φάληρο.

Η ΔΕΗ βγάζει το ποσόν με βάσει τα τετραγωνικά μέτρα που παίρνει από το δήμο. Αν το κτίριο έχει μηδενικό συντελεστή δεν ευθύνεται η ΔΕΗ αλλά ο δήμος. Tο ερώτημα είναι, γιατί η δημοτική αρχή (ο νυν δήμαρχος Β. Μιχαλολιάκος, κάποιος προγενέστερός του, άλλο πρόσωπο ή υπηρεσία;) όρισε μηδενικό συντελεστή στο συγκεκριμένο κτίριο;  Αόρατο είναι; Δεν υπάρχει; Υπάρχει κάποιου άλλου είδους συναλλαγή, διαπραγμάτευση ή διευθέτηση; Τα ερωτήματα δεν είναι δικά μου, αλλά διατυπώθηκαν από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που σκέπτονται να καταθέσουν ερώτηση για το θέμα στους υπουργούς Εσωτερικών και Ενέργειας. Στη συζήτηση αναφέρθηκε, μάλλον καθ’ υπερβολήν, και το όνομα του Τάκη Αθανασόπουλου, του πρώην προέδρου της ΔΕΗ, ο οποίος μετείχε στο Δ.Σ. της «Καθημερινής».

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: ΨΑΧΝΟΥΝ «ΣΚΙΕΣ» ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ – ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ … « AntilogosBlog 18/10/2012

    […] Πηγή: matrix24.gr Like this:LikeBe the first to like this. Κατηγορίες:Antilogos Σχόλια (0) Trackbacks (0) Γράψτε ένα σχόλιο Παράθεση […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.