ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΛΗΓΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΑΡΗΣ

Με το γκολ του Γιαννιώτα στο 88' ο Αρης «πάγωσε» το ΟΑΚΑ και απέσπασε χρυσή ισοπαλία από τον αναιμικό Παναθηναϊκό.

Για ένα ακόμη παιχνίδι οι γηπεδούχοι εμφάνισαν στο γήπεδο το αρνητικό εαυτό τους. Χωρίς δημιουργία και ανάπτυξη, η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα μπλοκαρίστηκε εύκολα από τον Αρη ο οποίος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός με την προσθήκη του Σισοκό επιχείρησε να παίξει καλύτερα και πλησίασε στο γκολ το οποίο όμως κατάφερε να πετύχει από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Ο Παπαζαχαρίας αποβλήθηκε στο 75' για το πέναλτι που έκανε στον Σισοκό και ο Χριστοδουλόπουλος έγραψε το 1-0.

Ο Αρης δεν το έβαλε κάτω και βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει. Και τα κατάφερε στο 88' όταν ο Γιαννιώτας με κεφαλιά-ψαράκι διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Μαρίνος (46' Σισοκό), Ζέκα (68' Ζέκα), Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ.

Άρης (Νίκος Πασιαλής): Βελίδης, Παπαζαχαρίας, Οικονομόπουλος (76' Γιαννίτσης), Καζναφέρης (65' Καπετάνος), Παπαστεργιανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Ψυχογιός, Κοέλιο (88' Σουνάς), Αγκάνθο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.