ΠΟΛΙΤΙΚΗ

7.000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

Προληπτικά μέτρα εν όψει της έλευσης της Γερμανίδας Καγκελαρίου και σχέδιο καταστολής των διαδηλώσεων εξετάζει το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

 Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 7.000 αστυνομικούς, που θα μετατρέψουν σε φρούριο την πρωτεύουσα, ενώ όλη η αστυνομική δύναμη της Αττικής θα είναι σε επιφυλακή. Από την Ασφάλεια και ομάδες ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ θα γίνονται συνεχώς περιπολίες σε όλη την Αθήνα, αλλά και προληπτικές προσαγωγές.

Δρακόντεια μέτρα έχουν προγραμματιστεί για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς και σε κεντρικό ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει η Άνγκελα Μέρκελ. Παράλληλα, θα ληφθούν αυστηρά μέτρα στην γερμανική πρεσβεία και άλλα κτίρια που στεγάζονται υπηρεσίες και εταιρείες γερμανικού ενδιαφέροντος, καθώς και στο Σύνταγμα, όπου έχουν προγραμματιστεί κοινωνικές και εργατικές κινητοποιήσεις.

Από την Τροχαία θα διακόπτεται η κυκλοφορία στους οδικούς άξονες και τους κάθετους δρόμους, κατά τις μετακινήσεις της Γερμανίδας καγκελάριου, ενώ δεν θα επιτραπεί από τις αστυνομικές δυνάμεις σε κανέναν να πλησιάσει στα σημεία που θα βρίσκεται η Άνγκελα Μέρκελ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.