ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φωτογραφική έκθεση στην Τεχνόπολη

Η σύγχρονη Τουρκία σε εικόνες

Η φωτογραφική έκθεση «Χρόνος/Στιγμές από την Τουρκία» ανεβαίνει την Πέμπτη 15 του μήνα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με περισσότερα από 150 έργα που προέρχονται από τον φακό 25 καταξιωμένων φωτογράφων.
Η σύγχρονη Τουρκία σε εικόνες

Ο Δήμος Αθηναίων, το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης και ο εκδοτικός οργανισμός Zaman της Τουρκίας συνδιοργανώνουν από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 9 Δεκεμβρίου 2012 στο χώρο της Τεχνόπολης την έκθεση «Χρόνος/Στιγμές από την Τουρκία», που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Παράλληλου Προγράμματος της PhotoBiennale στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων κυκλοφορίας της το 2011, η εφημερίδα Zaman οργάνωσε το εγχείρημα Time in Turkey, προσκαλώντας 25 διεθνώς αναγνωρισμένους φωτογράφους από διαφορετικές χώρες του κόσμου (συμπεριλαμβανομένου και του Έλληνα Νίκου Οικονομόπουλου) να παρουσιάσουν όψεις και πτυχές της σύγχρονης Τουρκίας, τόσο μέσα από την καθημερινότητά της, όσο και μέσα από τα ιδιαίτερα θέματά της.

Τα περισσότερα από 150 έργα της έκθεσης παρουσιάζονται μέσα από τις ακόλουθες τέσσερις θεματικές ενότητες: ο χρόνος στην πόλη, ο χρόνος που αλλάζει, ο χρόνος στους ανθρώπους, ο χρόνος που μένει αναλλοίωτος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.