LIFESTYLE

Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία

Σουίφτ και Μπίμπερ έκλεψαν την παράσταση

Ο Καναδός pop star Τζάστιν Μπίμπερ και η τραγουδίστρια της country/pop Τέιλορ Σουίφτ ήταν μεταξύ των πρώτων νικητών στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία, που πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή.
Σουίφτ και Μπίμπερ έκλεψαν την παράσταση

Ο Τζάστιν Μπίμπερ, στα 18 του χρόνια παρέλαβε το βραβείο για τον πιο αγαπημένο pop/rock καλλιτέχνη, βγάζοντας από τον ανταγωνισμό ονόματα όπως τον Φλο Ρίντα, τον Πίτμπουλ και τον Άσερ. Ο Μπίμπερ κατέφθασε στο κόκκινο χαλί συνοδευόμενος από τη μητέρα του, Πάτι Μαλέτ (και όχι από την πρώην φίλη του Σελένα Γκόμεζ). «Αυτό είναι για όλους όσους υποστήριζαν ότι θα υπήρχα στο καλλιτεχνικό στερέωμα μόνο για ένα με δύο χρόνια. Ξέρω όμως ότι θα είμαι εδώ για πολύ καιρό ακόμα», δήλωσε ο Μπίμπερ αφότου παρέλαβε το βραβείο του, το οποίο και αφιέρωσε στη μητέρα του.

Στη Σουίφτ, 22 ετών, απονεμήθηκε το βραβείο αγαπημένης καλλιτέχνιδας της country μουσικής, υπερτερώντας της Μιράντα Λάμπερτ και της Κάρι Άντεργουντ. «Είμαι πραγματικά πανευτυχής αυτή τη στιγμή και όλο αυτό οφείλεται σε εσάς», δήλωσε η νεαρή τραγουδίστρια.

Η Νίκι Μινάζ πήρε το βραβείο για αγαπημένο rap/hip hop άλμπουμ της χρονιάς, με το «Pink Friday: Roman Reloaded», κάτι που δεν κατάφεραν να κάνουν οι υποψήφιοι Ντρέικ και ο νεοεμφανιζόμενος ράπερ Τζέι Κολ. Οι υποψήφιοι και οι νικητές των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων επιλέγονται από τους θαυμαστές τους μέσω διαδικτύου, ενώ τα βραβεία απονέμονται κατά τη διάρκεια εκπομπής που μεταδίδεται ζωντανά μέσω τηλεοπτικού δικτύου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.