ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Είχε 50 κιλά εκρηκτικά σε καντίνα!

Συνελήφθη από την αστυνομία 54χρονος από το χωριό Καλυβιανή Κισάμου Χανίων, ο οποίος κατείχε εκρηκτική ύλη βάρους 50 κιλών που θα μπορούσε να τινάξει στον αέρα ένα ολόκληρο χωριό.
Χανιά: Είχε 50 κιλά εκρηκτικά σε καντίνα!

Η επιχείρηση για τη σύλληψή του έγινε από αστυνομικούς με τη συνδρομή και λιμενικών, ενώ τα εκρηκτικά βρίσκονταν σε καντίνα που είχε ο συλληφθείς στην περιοχή του Μπάλου. Ο 54χρονος που έχει και στο παρελθόν απασχολήσει τις αρχές, κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση εκρηκτικών υλών και όπλων, αλλά και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κατά την επιχείρηση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κιλά και εκατό γραμμάρια εκρηκτικής ύλης ΤΝΤ σε μορφή πλακιδίων, σαράντα ένα κιλά και εκατό γραμμάρια αμμωνιοδυναμίτιδας, τέσσερα κιλά και εννιακόσια γραμμάρια ζελατοδυναμίτιδας, καθώς και 21,5 μέτρα ακαριαίας και βραδύκαυστης θρυαλλίδας.

Ο 54χρονος είχε ακόμα στην κατοχή του ένα περίστροφο, 197 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, εννέα πυροκροτητές, 72 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 16.000 ευρώ, προερχόμενο από διακίνηση- εμπορία εκρηκτικών υλών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.