ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καθαίρεσαν από το ΙΣΤΑΜΕ τον Σκανδαλίδη

Διεγράφησαν και από το ΠΑΣΟΚ οι έξι βουλευτές

Τέλος και από το ΠΑΣΟΚ οι έξι που διεγράφησαν χθες από την ΚΟ του κόμματος.
Διεγράφησαν και από το ΠΑΣΟΚ οι έξι βουλευτές

Με τον πλέον επίσημο τρόπο τέθηκαν εκτός κόμματος οι έξι βουλευτές που δεν τήρησαν την κομματική γραμμή υπέρ του πακέτου μέτρων στη Βουλή.

Οι διαγραφέντες από το ΠΑΣΟΚ είναι οι Μιχάλης Κασσής και Θόδωρος Παραστατίδης που καταψήφισαν το νομοσχέδιο, Αντζελα Γκερέκου, Γιάννης Κουτσούκος και Μάρκος Μπόλαρης που ψήφισαν «παρών» και Κώστας Σκανδαλίδης, που απείχε από την ψηφοφορία.

Η Ιπποκράτους μάλιστα επιφύλασσε ένα μάλλον ειρωνικό σχόλιο, με κύκλους της να σημειώνουν ότι «αν θέλουν να έρθουν στο Συνέδριο πρέπει να καταθέσουν αίτηση επανεγγραφής στην Τοπική Οργάνωση της περιοχής τους και θα δούμε αν θα γίνει δεκτή»…

Από τη θέση του και στην προεδρεία του ΙΣΤΑΜΕ καθαιρέθηκε ο Κώστας Σκανδαλίδης, με το σκοινί να τραβιέται αυτή τη στιγμή και από την Ιπποκράτους, όπου η ρήξη πλέον βαθαίνει, με άγνωστες εξελίξεις στο εξής…

Με ένα λακωνικό σχόλιο απάντησε ο Κώστας Σκανδαλίδης στις διαρροές κύκλων του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τους οποίους ο πρώην υπουργός και όσοι βουλευτές δεν ψήφισαν τα νέα μέτρα δεν τέθηκαν μόνο εκτός Κ.Ο. αλλά και εκτός Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Σκανδαλίδης σχολιάζοντας τις διαρροές, τόνισε: «Η σχέση μου με το ΠΑΣΟΚ είναι βιωματική. Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα ΠΑΣΟΚ».

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.