Neo

Ποιοί είναι οι 6 του δικτύου 8Ν

Έξι νέοι, μορφωμένοι άνθρωποι ξεκίνησαν το εγχείρημα που ακούει στο όνομα «Δίκτυο 8 Νοέμβρη» και πλέον αριθμεί 650 μέλη, μια και τόσα προσυπογράφουν τις θέσεις της νέας πολιτικής κίνησης στον χώρο της Κεντροαριστεράς.
Ποιοί είναι οι 6 του δικτύου 8Ν

Πρόκειται για τους Θεόδωρο Κότσιαρη (Πολιτικές Επιστήμες), Αντιγόνη Ταχτσή (Πολιτικές Επιστήμες), Ανδρέα Γεωργόπουλο (Business Development Manager), Δημήτρη Πατέλη (Social Media Analyst), Κωνσταντίνο Δημητρουλέα (Σύμβουλος Επιχειρήσεων) και Ελένη Παναγιωταρέα (εκπαιδευτικός).

Επειδή όμως, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για κίνηση έξι ατόμων, αλλά για μία ευρύτερη προσπάθεια που ήδη γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση, οι ιδρυτές της κίνησης ...οργανώνονται, ανακοινώνοντας μέσα στις επόμενες μέρες τα ονόματα όσων υπογράφουν τις θέσεις, τις απόψεις και τις προτάσεις τους. Παράλληλα, ετοιμάζεται ο διαδικτυακός τόπος της κίνησης, όπου θα εξειδικεύονται οι στόχοι και οι δράσεις της.

Ζητούν άλλωστε λύσεις εδώ και τώρα, με την προώθηση νέων ανθρώπων κυρίως από τον κατεξοχήν φορέα έκφρασης της Κεντροαριστεράς που κατά τη γνώμη τους δεν είναι άλλος από το ΠΑΣΟΚ, συνεπικουρούμενο σε κάποιο βαθμό από τη ΔΗΜΑΡ. Από τα δύο κόμματα, ζητούν ενεργότερη συμμετοχή στην κυβέρνηση με νέα στελέχη και ʽστροφήʼ του κέντρου βάρους σε αναπτυξιακές πολιτικές, μεταρρυθμίσεις και διαρθρωτικές αλλαγές...

 

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. νίκος π. 19:30 20/11/2012

    Παπαριές!…..

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.