ΕΛΛΑΔΑ

Χριστουγεννιάτικο bazaar από τους «Φίλους της Μέριμνας»

Οι «Φίλοι της Μέριμνας» οργανώνουν για ένατη χρονιά το Χριστουγεννιάτικο τους Βazaar που θα γίνει στο Ζάππειο Μέγαρο στις 23, 24 και 25 Νοεμβρίου.
Χριστουγεννιάτικο bazaar από τους «Φίλους της Μέριμνας»

Οι «Φίλοι της Μέριμνας» θα διαθέσουν τα έσοδα από το bazaar για το πρόγραμμα της Μέριμνας «Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι». Η εν λόγω υπηρεσία δίνει την επιλογή στο παιδί που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ζωής του να το περάσει στο σπίτι του με την οικογένεια του και με τη στήριξη των ειδικά εκπαιδευμένων γιατρών, νοσηλευτών, κοινωνικών λειτουργών και ψυχολόγων. Η Μέριμνα συνεργάζεται με Παιδιατρικά Νοσοκομεία και Μαιευτήρια της Αθήνας.

Όλες οι υπηρεσίες της Μέριμνας παρέχονται δωρεάν. Όπως κάθε χρόνο στο bazaar των Φίλων της Μέριμνας θα βρείτε πρωτότυπα δώρα, χριστουγεννιάτικα είδη, παιχνίδια, σπιτικές λιχουδιές, βιβλία για μικρούς και μεγάλους, παλιά αντικείμενα, και μεγάλη ποικιλία από ρούχα και αξεσουάρ σε πολύ χαμηλές τιμές. Επίσης θα κληρώνονται λαχνοί με πολλές εκπλήξεις. Στο Καφενείο θα διατίθενται αναψυκτικά, ροφήματα, γλυκά και γευστικά φαγητά.

Το bazaar θα γίνει την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 17:00 – 20:00, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 10:00 – 20:00 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 10:00-17:00 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.