ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Deutsche Welle

«Αποδιοπομπαίος τράγος η Μαργαρίτα»

«Είναι κοινό μυστικό ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε πολλούς εχθρούς στα ελληνικά ΜΜΕ», σημειώνει η Deutsche Welle, σχολιάζοντας την προσπάθεια να εμπλέξουν τον πρώην πρωθυπουργό στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

«Αποδιοπομπαίος τράγος η Μαργαρίτα»

Η Deutsche Welle αναφέρει ότι τα δημοσιεύματα για καταθέσεις της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού στην Ελβετία βασίστηκαν σε φήμες και ήταν απολύτως ατεκμηρίωτα. Εξάλλου, σημειώνει ότι ορισμένες από τις «πηγές» των σχετικών ρεπορτάζ, όπως ο γενικός διευθυντής σχεδιασμού του ΣΔΟΕ, Νίκος Λέκκας, έχουν διαψεύσει τις πληροφορίες.

Με αφορμή την υπόθεση, η Deutsche Welle διερωτάται:«Πότε θα μάθουν επιτέλους οι Έλληνες τα ονόματα όσων επιφανών έχουν φοροδιαφύγει, στέλνοντας δισεκατομμύρια δολάρια στο εξωτερικό;»

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι λίστες που διακινούνται γεννούν υποψίες, αλλά δεν αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία και εν τέλει δημιουργούν αποδιοπομπαίους τράγους. Όπως υπογραμμίζεται, η ευθύνη των αποδείξεων βαρύνει τις φορολογικές αρχές.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Δηλαδή υπάρχει παραδοχή «λάθους» ! … ήταν μακριά από την κοινωνία ! Με ποιους ενσυνείδητα ήταν, δεν μπορώ να υποψιαστώ τι εννοεί ? 
         Τώρα που κατέστρεψαν ένα λαό.
    Επιστροφή στην κοινωνία ! 
    Επιστροφή των άσωτων – των απάνθρωπων?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.