ΚΟΣΜΟΣ

Αποτράπηκε την τελευταία στιγμή

Ουρουγουάη: 18χρονος προσπάθησε να μιμηθεί τον δολοφόνο του Κονέκτικατ

Χωρίς θύματα έληξε περιστατικό σε νοσοκομείο της Ουρουγουάης, όταν ένας 18χρονος που ήθελε να μιμηθεί τον 20χρονο του Κονέκτικατ, άνοιξε πυρ εναντίον επισκεπτών.

Ουρουγουάη: 18χρονος προσπάθησε να μιμηθεί τον δολοφόνο του Κονέκτικατ

Το νέο μακελειό απέτρεψαν οι αρχές της Ουρουγουάης. Ο 18χρονος νεαρός, που ήθελε να «μιμηθεί» τον 20χρονο Άντι Λάντζα που σκότωσε 27 ανθρώπους στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, άνοιξε πυρ εναντίον των επισκεπτών ενός ιατρικού κέντρου σε πόλη της Ουρουγουάης. Το επεισόδιο έληξε χωρίς θύματα, καθώς ο νέος πρόλαβε να πυροβολήσει τρεις φορές πριν συλληφθεί από την αστυνομία.

Το συγκλονιστικό στην περίπτωση αυτή, είναι η απολογία του νεαρού, ο οποίος  κατά τη διάρκεια της ανάκρισης είπε ότι πυροβόλησε στα τυφλά γιατί είχε επηρεαστεί από τα δελτία ειδήσεων που έκαναν εκτεταμένες αναφορές στο μακελειό στην Αμερική και του ήρθε η επιθυμία να κάνει κάτι παρόμοιο... Αργότερα όμως, εξέφρασε ακόμα μερικές εκδοχές, όπως ότι είναι οπαδός του Μπιν Λάντεν, τον οποίο θεωρεί ακόμα ζωντανό, κάτι που οδήγησε τους γιατρούς στο συμπέρασμα ότι ο νέος  αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.