ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση στον Βενιζέλο

Ραγκούσης: Κακέκτυπο του ΚΟΔΗΣΟ το ΠΑΣΟΚ

Έναν παλιό του συνάδελφο στα υπουργικά έδρανα, πούρο «μεταρρυθμιστή» και πρώην πια μέλος του ΠΑΣΟΚ βρήκε σύμμαχο χθες ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Ραγκούσης: Κακέκτυπο του ΚΟΔΗΣΟ το ΠΑΣΟΚ

Ο λόγος για τον Γιάννη Ραγκούση που -με αφορμή τη διαγραφή Λοβέρδου- επιτέθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο, κατηγορώντας τον ότι μετατρέπει το κόμμα σε ένα κακέκτυπο του ΚΟΔΗΣΟ. Ο ίδιος έκανε λόγο για «καταστροφική πορεία ηθικής και πολιτικής κατάπτωσης και οργανωτικής διάλυσης» του ΠΑΣΟΚ, ενώ για τον πρόεδρό του, υποστήριξε ότι έχει περικλείσει την παράταξη σε ένα στικάκι που περιλαμβάνει τη ... «λίστα Λαγκάρντ», γεγονός που υπήρξε αφορμή για την δική του αποχώρηση από το κόμμα.

«Είμαι περίεργος να δω μέχρι πότε θα σιωπούν όλοι όσοι παραμένουν εντός του σημερινού ΠΑΣΟΚ, παρακολουθώντας το τέλος του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου στις 3 Σεπτέμβρη του 1974 και μετατρέπει σε ένα κακέκτυπο του ΚΟΔΗΣΟ μπροστά στα μάτια τους ο Ευάγγελος Βενιζέλος», είπε μεταξύ άλλων, θυμίζοντας ότι ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει καταλύσει κάθε καταστατική νομιμότητα, έχει καταργήσει κάθε εκλεγμένο όργανο και «έχει καταστρέψει το ιστορικό, εθνικό και κοινωνικό κεφάλαιο αυτής της παράταξης, περικλείοντάς την σε ένα στικάκι που περιλαμβάνει τη "λίστα Λαγκάρντ"», είπε, κλείνοντας ίσως το μάτι στην νέα κίνηση του Ανδρέα Λοβέρδου.

Καθώς φαίνεται, τα τελευταία ραντεβού των δύο ανδρών, μπορεί να μην είχαν απολύτως αίσιο τέλος, αφού ο κ.Ραγκούσης δεν περιλαμβάνεται στα ιδρυτικά μέλη του ΡΙΚΣΣΥ, αλλά ο ίδιος φροντίζει να μην ...κλείνει τις πόρτες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.