ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη

Άρπαξε 76.000 ευρώ που προορίζονταν για πληρωμή μισθοδοσίας

Τον εφιάλτη έζησε μια 61χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, καθώς έπεσε θύμα ληστείας λίγο αφότου είχε «σηκώσει» 76.000 ευρώ από τράπεζα για την πληρωμή μισθοδοσίας.

Άρπαξε 76.000 ευρώ που προορίζονταν για πληρωμή μισθοδοσίας

Όπως κατήγγειλε η 61χρονη, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί επί της οδού Μοναστηρίου, όπου είχε σταθμεύσει το Ι.Χ. αυτοκίνητό της για να πάρει χρήματα από τραπεζικό υποκατάστημα που προορίζονταν για την πληρωμή μισθοδοσίας.

Τη στιγμή που η γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητο για να ξεκινήσει, ο δράστης πλησίασε το όχημα, έσπασε ένα από τα παράθυρά του και με χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησε την παθούσα, αρπάζοντας την τσάντα της, που, κατά την ίδια, περιείχε 75.880 ευρώ, δύο μπλοκ επιταγών και χρυσαφικά μεγάλης αξίας. Ο δράστης διέφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του και τον περίμενε λίγο πιο μακριά από το συμβάν.

Στο μεταξύ, χθες το βράδυ, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, 72χρονος κατήγγειλε ότι άγνωστος με την απειλή πιστολιού τού άρπαξε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και μικρό χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με τον ηλικιωμένο άντρα, το περιστατικό συνέβη μπροστά στην πυλωτή του σπιτιού του.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.