ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Φόβους για τη ζωή του εκφράζει ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους

Και μοντέλα στην υπόθεση Λαυρεντιάδη

Mία γυναίκα γνωστή από το χώρο του μόντελινγκ και των μίντια και δύο πρώην συνεργάτες του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη κατονόμασε απολογούμενος στην ανακρίτρια ένας από τους 31 συγκατηγορούμενους  του προφυλακισμένου επιχειρηματία.

Και μοντέλα στην υπόθεση Λαυρεντιάδη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος Κ. Μπαλής, ο οποίος φέρεται να έχει λάβει δύο δάνεια από την Proton Bank επί των ημερών του Λαυρεντιάδη, προσήλθε αυθορμήτως στην 2η ειδική ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη μαζί με τον δικηγόρο του Θέμη Σοφό.

Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι εξέφρασε φόβους για τη ζωή του, ισχυρίστηκε ότι είναι πλαστογραφημένες οι δανειακές συμβάσεις και παρέδωσε στην ανακρίτρια στοιχεία που καταδεικνύουν τον κεντρικό ρόλο που είχε στην οργάνωση το πρώην αφεντικό της τράπεζας, αλλά και άλλων ατόμων που δεν είχαν μέχρι σήμερα καμία ποινική εμπλοκή στην υπόθεση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος ζήτησε την προστασία της δικαιοσύνης, ενώ πρόθυμη να καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση έχει δηλώσει και η σύζυγός του.

Μετά την απολογία του ο κ. Μπαλής αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο κατηγορούμενος προσήλθε αυθορμήτως και με την απολογία του έδωσε σημαντικά στοιχεία για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να διηύθυνε ο επιχειρηματίας. Ανακρίτρια και εισαγγελέας τον άφησαν τελικά ελεύθερο με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο τμήμα της περιοχής του.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να κατονόμασε το πρόσωπο που υπέγραψε για την λήψη των εν λόγω δανείων αλλά και να αποκάλυψε την εμπλοκή δύο προσώπων που δεν είχαν απασχολήσει έως τώρα την ανάκριση.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.