ΚΟΣΜΟΣ

Ακόμη και η βασίλισσα εκσυγχρονίζεται

Σε 3D το ...παραδοσιακό μήνυμα της Ελισάβετ

Το κατά τ' άλλα παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο μήνυμα της βασίλισσας της Βρετανίας  Ελισάβετ, για πρώτη φορά θα είναι σε 3D.

Σε 3D το ...παραδοσιακό μήνυμα της Ελισάβετ

Μεταξύ άλλων, στο μήνυμα αναμένεται η βασίλισσα να  εξυμνήσει τους αθλητές του κόσμου για το «υπέροχο αθλητικό καλοκαίρι» που προσέφεραν, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Σύμφωνα με αποσπάσματα του χριστουγεννιάτικου μηνύματος που έχουν γίνει ήδη γνωστά, η Ελισάβετ θα μιλήσει για «την επιδεξιότητα, την αφοσίωση των αθλητών, την κατάρτιση τους και τη συλλογική τους προσπάθεια».

«Κατά την επιδίωξη της επίτευξης των στόχων τους, προσέφεραν σε όλους εμάς την ευκαιρία να μοιραστούμε κάτι από τον ενθουσιασμό και τις δραματικές τους προσπάθειες», θα πεί η 86χρονη βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας.

Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα έρχεται στο τέλος μιας χρονιάς ορόσημο για τη βασιλική οικογένεια. Η Ελισάβετ γιόρτασε το Αδαμάντινο Ιωβηλαίο της για τα 60 χρόνια στο θρόνο, ενώ ο εγγονός της πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Το πρώτο χριστουγεννιάτικο βασιλικό μήνυμα ήταν ραδιοφωνικό και δόθηκε από τον παππού της Ελισάβετ τον Γεώργιο τον Ε' το 1932. Έκτοτε έχει γίνει μια βρετανική παράδοση για την ημέρα των Χριστουγέννων με πολλές οικογένειες να το παρακολουθούν, μετά το μεσημεριανό γεύμα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.