ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

«Η Εισαγγελική Αρχήενεργεί πάντοτε με γνώμονα την αρχή της νομιμότητας

Αντιδρούν οι εισαγγελείς στις δηλώσεις ΓΑΠ για την υπόθεση Γεωργίου

«Απαράδεκτη παρέμβαση στη λειτουργία της Δικαιοσύνης» χαρακτηρίζει η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος τις δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου για την άσκηση ποινικών διώξεων κατά στελεχών της ΕΛΣΤΑΤ.

Αντιδρούν οι εισαγγελείς στις δηλώσεις ΓΑΠ για την υπόθεση Γεωργίου

«Ο πρώην Πρωθυπουργός φαίνεται να αγνοεί ότι η Εισαγγελική Αρχή, εκ του Συντάγματος και του νόμου, ενεργεί πάντοτε με γνώμονα την αρχή της νομιμότητας, τούτο έχει δε πράξει διαχρονικά, χωρίς επηρεασμούς ή σκοπιμότητες πολιτικές ή άλλες», αναφέρει η ΕΕΕ.

«Από τις επάλληλες, πρόσφατες δηλώσεις παρέμβασης στα της Δικαιοσύνης εκ μέρους πολιτικών προσώπων, εμφιλοχωρεί η ίδια εκείνη σκοπιμότητα που οι τελευταίοι -δήθεν- εντοπίζουν σε δικαστικές ενέργειες», σημειώνεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει: «είναι αυτονόητο, όμως, ότι υπάρχουν όρια, που πρέπει να τηρούν κάποτε όσοι διατείνονται ότι σέβονται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΕΠΟΝΗΔΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΩΡΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΜΗΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΥΡΙΖΑΥΓΗΤΟΚΑΜΜΕΝΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ…….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.