ΚΟΣΜΟΣ

Περικοπές του ομίλου Time Inc.

Απολύει 480 άτομα για να επιβιώσει το περιοδικό Time

Η εταιρεία Time Inc. ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε απολύσεις 6% του εργατικού δυναμικού της ή περίπου 480 εργαζομένους. Αυτό γίνεται μόλις ένα μήνα αφότου ο μεγάλος αντίπαλος του Time, το περιοδικό Newsweek, διέκοψε τη δημοσίευση εντύπων και αποφάσισε το περιεχόμενό του να διατίθεται μόνο σε ψηφιακή μορφή.

Απολύει 480 άτομα για να επιβιώσει το περιοδικό Time

Το CNN επικαλούμενο δηλώσεις εκπροσώπου της Time, ανέφερε ότι η εταιρεία δεν έχει καμία πρόθεση να διακόψει την κυκλοφορία κάποιου από τα έντυπά της. Η Time Inc. αποτελεί μέρος της Time Warner και διαθέτει μερικά από τα πιο γνωστά περιοδικά παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Time, Sports Illustrated, People και Entertainment Weekly.

«Με τις συνεχείς και σημαντικές αλλαγές που συμβαίνουν στον κλάδο μας, πρέπει να συνεχίσουμε να αλλάζουμε την εταιρεία μας σε μια πιο λιτή, πιο ευέλικτη πολύ-πλατφόρμα», φέρεται να δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος Λόρα Λανγκ. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 8.000 άτομα σε όλο τον κόσμο και οι περικοπές αναμένεται να επηρεάσουν όλους τους τομείς της, όχι μόνο στην Αμερική αλλά και διεθνώς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.