ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απορρίπτει τις βολές Λοβέρδου

Στο πλευρό του Παπανδρέου τάσσεται ο Ραγκούσης

«Η προσφυγή στον ευρωπαϊκό τριμερή μηχανισμό στήριξης έγινε εξαιτίας της υπερχρέωσης της χώρας, για την οποία τις ευθύνες επιρρίπτει στην κυβέρνηση Κ. Καραμανλή», σημειώνει σε δήλωσή του ο Γιάννης Ραγκούσης.

Στο πλευρό του Παπανδρέου τάσσεται ο Ραγκούσης

Ο πρώην υπουργός τάσσεται στο πλευρό του Παπανδρέου και ξεκαθαρίζει ότι «η προσφυγή στον ευρωπαϊκό τριμερή μηχανισμό στήριξης δεν έγινε εξαιτίας κάποιου σχεδίου του Γιώργου Παπανδρέου».

Τονίζει, μάλιστα, συμφωνώντας με την ανακοίνωση του γραφείου του Γ. Παπανδρέου, ότι οι κ. Σαμαράς και Κουβέλης «πιστοποίησαν με τη στάση τους ότι δεν υπάρχει άλλη λύση για την πατρίδα». Ο Γιάννης Ραγκούσης κατηγορεί, πάντως, τον Αντώνη Σαμαρά ότι «έκανε ανυπολόγιστη ζημιά στον τόπο με την αντιπολίτευση που άσκησε από το 2009 έως το 2011» και επαναλαμβάνει την θέση του για το Μνημόνιο λέγοντας «με το μνημόνιο συμφώνησα» ξεκαθαρίζοντας «με αυτό που δεν συμφώνησα ήταν να μεταβιβαστούν στους προσωπικούς λογαριασμούς των επιχειρηματιών οι μισθοί και οι συντάξεις που περικόπηκαν», κάτι που συνέβη, όπως αναφέρει, με τη μείωση του φόρου των κερδών των επιχειρηματιών που «προήλθαν αποκλειστικά από τις μειώσεις μισθών και ημερομισθίων, από το 25% στο 10% από την κυβέρνηση Σαμαρά και την ψήφιση στη Βουλή και από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Θ.Τ. 1:17 21/01/2013

  ΝΑΤΟ  ΤΟ  ΑΥΤΟΦΩΤΟ,  ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΟ  ΠΑΣΟΚ  .

  MNHMONIO . 

  ΟΣΟ ΛΙΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. 

  ΟΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ .

  ΕΔΩ  ΚΑΙ  ΤΩΡΑ

  ΜΕ  ΤΙΠΟΤΑ  ΠΙΣΩ  ΣΤΗΝ  ΔΡΑΧΜΗ
  ΜΑΚΡΥΑ  ΑΠΟ 
  ΤΗΝ  ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ  ΛΑΜΟΓΙΑ .

  ΜΕ  ΤΗΝ  ΑΛΛΗ  ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΔΗΛ. 

  ΜΕ  ΔΟΥΛΕΙΑ,
  ΜΕ  ΠΑΡΑΓΩΓΗ ,
  ΜΕ  ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ  ΧΩΡΙΣ  NIMBY,
  ΜΕ  ΑΝΤΙΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ .

  MONO  ΓΙΑ  ΤΕΤΟΙΟ  ΠΑΣΟΚ
  ΓΙ’  ΑΥΤΟ  ΜΟΝΟ  ΠΑΣΟΚ

  Θ.Τ.

 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ.
   

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.