ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το πρώτο έφτασε ήδη με 3.336 επιβάτες

Φέτος στον Πειραιά περισσότερα από 710 κρουαζιερόπλοια

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Γιώργος Ανωμερίτης, υποδεχόμενος τον πλοίαρχο του κρουαζιερόπλοιου COSTA MAGICA, είπε ότι «το 2013 θα υποδεχθούμε περισσότερους από 2,2 εκατ. τουρίστες».

Φέτος στον Πειραιά περισσότερα από 710 κρουαζιερόπλοια

Η Ελλάδα είναι ένας μοναδικός τόπος προορισμού, που παρέχει ποιότητα, ασφάλεια και διαθέτει φυσικές ομορφιές και διαχρονικό πολιτισμό», είπε ο κ. Ανωμερίτης.

Το κρουαζιερόπλοιο COSTA MAGICA της ιταλικής εταιρίας COSTA, ανήκει στον όμιλο της Carnival, τα πλοία της οποίας θα επισκεφθούν το λιμάνι του Πειραιά με 74 δρομολόγια το 2013, έναντι 33 του 2012.

Ο Πειραιάς το 2013 θα διαθέτει 11 θέσεις ελλιμενισμού κρουαζιερόπλοιων, ενώ ήδη έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ η επέκταση του λιμένα κρουαζιέρας για 6 θέσεις ελλιμενισμού κρουαζιερόπλοιων νέας γενιάς, μήκους άνω των 300μ.

Ο ΟΛΠ ΑΕ έχει ήδη ανακοινώσει, στην αγορά κρουαζιέρας, ότι τα έτη 2013- 2016 θα διατηρήσει σταθερά τα τιμολόγιά του, ενώ εφαρμόζει ήδη κανονισμό και προγραμματισμό κατάπλου (Berth Allocation) και με τη συνεργασία και των εταιρειών, είναι γνωστά όλα τα δρομολόγια και οι θέσεις πρόσδεσης των κρουαζιερόπλοιων για το 2013.

Επίσης σε συνεργασία του ΟΛΠ με το Διεθνή Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» θα υπάρξει μνημόνιο συνεργασίας για την αποφυγή διπλών ελέγχων αποσκευών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.